Zanimljivosti

Kako otkriti tajne vašeg životnog puta pomoću linija na dlanu

Linija na dlanu, posebno one u korijenu šake, mogu otkriti mnogo toga o vašem zdravlju, bogatstvu i životnom putu.

Što više „narukvica“ imate ispod dlana, to bi trebalo više novca uštediti za stare dane.

No, šta otkrivaju svaka od ovih linija na dlanu?

Prva linija na dlanu je najvažnija i ukoliko je jasno obilježena i bez prekida, to znači da ste zdravi i u dobroj formi. Ukoliko je teško razaznati, to može ukazivati na manjak samopouzdanja ili zdravstveni problem.

Za žene, ako se prva linija izvije prema gore u dnu dlana ili ako je prekinuta, to može ukazivati na ginekološke probleme, dok se kod muškaraca prekid ili zakrivljenost prve linije može povezati s problemima s prostatom, mokraćnim ili reproduktivnim sustavom.

Druga linija na dlanu je čvrsta, ravna i bez praznina kod osoba koje će vrlo uspješno živjeti između 42. i 56. godine, a ukazuje i na veliko bogatstvo. Slobodno počnite planirati egzotična putovanja!

Jaka, ravna treća linija na dlanu sugerira da ćete živjeti od 70 do 84 godine i da imate velike šanse postati popularni, slavni ili upamćeni po nečemu.

Četvrta linija na dlanu nije uobičajena, no ako je imate, znači da ste osvojili „životnu lutriju“ i da ćete živjeti preko 84 godine vrlo uspješno i sretno.

Zato, sljedeći put kad se nađete u situaciji da vam netko pokaže svoj dlan, pogledajte pozorno linije koje su na njemu. One mogu otkriti mnogo više nego što biste mogli zamisliti. Koliko “narukvica” imate na svom dlanu?