Novosti

Instagram vs stvarnosti – ova grupa podijelila je fotke u kojima su Instagrammeri previše uređivali svoje fotografije

Uz standarde ljepote koji svakim danom rastu, ljudi doživljavaju da moraju gledati na određeni način. Ova težina uglavnom pada na žene. Kako moraju izgledati i ponašati se kontroliraju ovi standardi ljepote.

Filtri na svim društvenim mrežama koji promoviraju “savršen izgled” su u trendu i gotovo ih svi koriste. Ponekad se fotografije prije i poslije photoshopa ili s filterima potpuno razlikuju od prirodnih.

Kultura selfija je posebno promijenila načine na koje vidimo ljepotu do neprepoznatljivosti. Ovi filteri i alati za prilagodbu ljepote mogu osobu na fotografiji učiniti sve samo ne lijepom.

Mislim, hajde… mogu biti prilično uočljivi pa je ova grupa na Redditu podijelila neke od svojih Instagram vs. Reality saga.

Neki od njih će vas jednostavno šokirati ili rastužiti grubom istinom. Da… Znam da vidim da Kylie Jenner nije takva može slomiti neka srca ovdje.

No, u svakom slučaju, slučaj je usredotočimo se na prihvaćanje naše prirodne ljepote i usklađivanje s nekim standardima koje je društvo postavilo za nas.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.