Život

Ovo su najbizarnije stvari zaplijenjene na aerodromima (15 fotografija)

Policajci u zračnoj luci Providence TF Green pronašli su dijelove rastavljenog pištolja skrivene u tri plišane životinje. Vatreno oružje kalibra 40 pripadalo je muškarcu koji je putovao s malim djetetom.

Agenti u zračnoj luci Latrobe, u blizini Pittsburgha, pronašli su istrošeni raketni bacač AT-4. Bio je zapakiran u putnikovu predanu torbu.

Ovaj štap s pištoljem za omamljivanje pričvršćenim na kraj pronađen je u Clevelandu.

Kada su agenti TSA u Dallas Fort Worthu pronašli staru vojnu bazuku u prijavljenoj torbi, evakuirali su obližnja područja prtljage dok nisu uspjeli utvrditi da je neupotrebljiva. Pet letova je odgođeno.

Ovaj nož nije bio posebno dobro skriven, ali je bio na iznenađujućem mjestu: montiran na prednjoj strani hodalice. Pronašli su ga policajci u John F Kennedyju, u New Yorku.

Kopče za pojas mogu sakriti i noževe. Ovaj primjerak od tri inča otkriven je u zračnoj luci Hobby u Houstonu.

Istog tjedna, nož od osam inča pronađen je u štapu, u međunarodnoj zračnoj luci Baltimore Washington.

Ovaj štap za mač pronađen je u zračnoj luci Kahului, na Mauiju.

Ova dva mača pronađena su u kutiji za gitaru u Salt Lake Cityju. Navodno putnik nije znao da mačevi nisu dopušteni u ručnim torbama.

163 tropske ribe, 12 crvenih klizača Trachemys Scripta, 22 beskralježnjaka, 24 komada živih koralja i vrećica jegulja predani su američkoj službi za ribu i divlje životinje.

U Denveru je pronađen gornji dio mačete. Noževi za bacanje ispod otkriveni su u međunarodnoj zračnoj luci Baltimore Washington.

Agenti TSA zaplijenili su ovaj detaljno ukrašeni, ali opasnog izgleda “zabranjeni blistav”

Reklamni kreativac Geoff McGann uhićen je u zračnoj luci u Oaklandu i zadržan uz jamčevinu od 150.000 kad su agenti pronašli sat koji je imao “sve komponente za izradu improvizirane eksplozivne naprave”

Agenti u zračnoj luci u Little Rocku otkrili su trubu za barut, zajedno s tri unce crnog baruta, u putničkoj torbi.
Zvijezde bacačice inspirirane Batmanom pronađene su u San Diegu

Leave a Reply