Novosti

10 činjenica o muškoj psihologiji o kojima bi svaka žena trebala znati

Muška psihologija varira tokom njegovog života. Od tinejdžerske dobi do odrasle dobi u agoniji praktičnog svijeta, dogodila se ogromna promjena u njihovoj psihologiji. Žene moraju biti svjesne toga kako bi mogle pažljivo izbjeći situacije u vezi koje mogu proizaći iz kratkog popuštanja muškoj psihologiji.

Žene moraju znati da općenito –

1. Muškarci se obično smire nakon određene dobi iako su uglavnom raspoloženi za flert s drugim djevojkama sve do mlađih od 30 godina.

Photo by Nojan Namdar on Unsplash

2. Muškarci su od davnih vremena prilagođeni natjecanju s drugima za partnere i status. Međutim, kako sazrijevaju, ističu suradnju i povezivanje.

3. Muškarci se srame pokazivati ​​bilo kakav znak slabosti. Postoje žene koje traže od muškaraca da se otvore misleći da se to nikada neće dogoditi. Međutim, stvarno se iznenade kada se muškarci počnu otvarati.

4. Kada saznate da vas nešto muči, prva reakcija vašeg muškog prijatelja je da pokuša to popraviti kako biste se osjećali bolje

Photo by Mitchell Luo on Unsplash

5. Ako ti dečko govori da ga pustiš da ostane sam jedan dan, možda to ne čini kako bi te izbjegao. Ponekad muškarci jednostavno vole ostati sami.

6. Poznato je da muškarci brane svoj teren s žestinom. Vrlo je vjerojatno da će postati nasilni ako postoji prijetnja njihovom teritoriju ili ljubavnom životu.

7. Muškarci su stvarno programirani da provjeravaju žene. Jednostavno ne mogu skinuti pogled s nekih žena. Međutim, kada izađu iz vida, mogli bi jednostavno zaboraviti te žene.

Photo by bruce mars on Unsplash

8. Muškarci su programirani da rješavaju problem nego da pokazuju solidarnost.

9. Muškarci nisu programirani da dopru do drugih poput žena i to pogoršava njihovu usamljenost, osobito u starosti.

10. Suprotno onome što žene obično vjeruju, muškarci ne razmišljaju uvijek o intimnosti.

Leave a Reply