NovostiPsihologija

Ovaj test otkriva vaš najveći strah: Šta ste prvo vidjeli na slici?

Noževi, gusjenice, leptiri i jabuke imaju jedno zajedničko: mogu otkriti vaše strahove. Pogled na nekog strašnog klauna ili pauka koji puzi prema vama mogao bi vas natjerati da skočite sa sjedala, ali postoje određeni strahovi koji vrebaju u vašoj podsvijesti i možda niste ni svjesni njihovog postojanja.

Što prvo vidite?

Brigtside.me



1. Ako ste vidjeli leptira:

Brigtside.me

Bojite se da bi vas netko mogao izdati. Skloni ste biti više nepovjerljivi, vjerojatno zbog toga što su vas drugi povrijedili i odbacili. Leptiri također mogu simbolizirati traumatičan događaj iz vašeg djetinjstva ili odbijanje na radnom mjestu. Kada prođemo kroz iskustvo ove vrste, a naš mozak to nije u stanju obraditi, ponovno će se pojaviti kada slična situacija pokrene to sjećanje.

2. Ako ste vidjeli jabuku:

Brigtside.me

Vidjeti jabuku prvi znači da je vaš najveći strah od smrti. Ovo možda i nije tako veliko otkriće jer ga se svi bojimo. Ali stvar je u tome da se zapravo bojite izgubiti nekoga tko vam je vrlo blizak. Vi ste osoba puna ljubavi kojoj je stalo do drugih i vjerojatno je da se taj strah temelji na traumatskom iskustvu. Gubitak nekoga u prošlosti mogao je ostaviti trajni ožiljak na vašoj podsvijesti.

3. Ako ste vidjeli gusjenicu:

Brigtside.me

Jeste li ikada čuli za pojam phasmophobia? Ako ste vidjeli gusjenicu, onda biste mogli imati podsvjesni strah od paranormalnih aktivnosti, poput viđenja duhova. Vaš mozak će podići uzbunu samo na spomen riječi poput duha, vještice ili bilo kojeg drugog nadnaravnog entiteta. Čak i ako vaš racionalni um zna da to ne može biti istina, osjećate se proganjanim prolaznim mislima koji vam jure umom.

4. Ako ste vidjeli nož:

Brigtside.me



Noževi su simbol prijetnje. Ako ste to prvi vidjeli, vaš strah bi mogao biti povezan s nekom neizlječivom bolešću. Svi se bojimo bolesti i starosti, ali taj strah je toliko duboko ukorijenjen u vašoj podsvijesti da vas sama pomisao na njega užasava. Većina ljudi koji to prvi vide ili se boje neke neizlječive bolesti ili iznenadne smrti bez ikakvog razloga ili objašnjenja.