NovostiŽivot

TikTokerka pokazala pametnu metodu za aranžiranje cvijeća u vazi kao profesionalac (VIDEO)

Planirate vjenčanje? Samo večera s obitelji? Svi ovi i drugi događaji mogu zahtijevati neku vrstu cvjetnog aranžmana (ili mnogo njih).
Međutim, odlazak u cvjećar da vam napravi aranžman zaista može napraviti rupu u vašem novčaniku. Cvjetni aranžmani variraju u cijeni, ovisno o vrsti cvijeća, ali svi imaju jedno zajedničko: većina je vrlo, vrlo skupa!

Ako ste jako lukavi, možda biste mogli sami napraviti cvjetni aranžman. Ali ako niste najveći DIY profesionalac, mogli biste odmah odbaciti ideju da sami izradite cvjetni aranžman. Možda mislite da je preteško ili će vam trebati jako puno vremena – svi su to opravdani strahovi. Međutim, jedan korisnik TikToka je tu da vas uvjeri da to stvarno nije tako teško!

TikTok korisnik @ggthegardengirl pokazuje nam način da osiguramo da cvjetni aranžman izgleda profesionalno u super pametnom, jednostavnom hakiranju. U videu koji je nedavno postao viralan, žena objašnjava uobičajeni problem koji mnogi ljudi imaju kada pokušavaju sami stvoriti cvjetne aranžmane je to da cvijeće može pasti na neobičan, neestetski način kada se nađe u vazi. Možda se čini da ništa što učinite ne može učiniti da izgledaju sasvim ispravno – ali nažalost, postoji!

Trik? Sve što trebate je nekoliko komada trake! U videu korisnik pokazuje kako postaviti traku (cvjetna traka ili osnovna traka jednako dobro funkcionira) preko vaze tako da možete zalijepiti svoje cvijeće unutar svake praznine. Jednom kada cvijeće ima svoju rupicu, stvarno više nema kamo otići, tako da ne morate brinuti da će se ikad vrtjeti okolo.

Ozbiljno nećete vjerovati koliko je ovo jednostavno dok ne vidite! Obožavatelji njezine stranice nisu mogli ne komentirati u strahu od lakog trika.

“OMG, ovo je genijalno”, napisao je netko.

“Ti si kao Bob Ross u vrtlarstvu”, dobacio je netko drugi.

“Ovo je stvarno, jako pametno”, rekla je druga osoba.

“Izvršni direktor tvrtke DIY”, priznao je netko drugi. “Svakako ću ovo probati.”

Samo naprijed—u videu u nastavku uvjerite se kako ovaj fantastični trik funkcionira.

@ggthegardengirl Tape tip for flower arrangements in a vase #flowers #tiktokflowers #tip #decor #floral #interiordesign #flowerlove #gggardengoals #relax #foryou ♬ original sound – Bren 🌱Come garden with me !