Život

10 ZNAKOVA koji pokazuju da vas partner sigurno VARA, obratite PAŽNJU!

Biti u vjernoj vezi izbor je kojem se oba partnera moraju posvetiti svaki dan. Ponekad se ipak jedna ili možda obje strane nađu u aferama koje dovode njihovu zajednicu u opasnost. Koliko god netko bio dobar u skrivanju stvari, postoje mali znakovi koji mogu ukazivati ​​na njegovu nevjeru. To je zato što netko može lako odglumiti svoje postupke, ali ne može lako odglumiti svoje emocije.

1. Intimnost se promijenila ili izblijedjela.

Foto: Unsplash

Intimnost, i emocionalna i fizička, nestaje kako godine prolaze, a parovi se navikavaju na međusobnu prisutnost. Ali kada oba ova područja počnu blijedjeti brzo i na neočekivan način, možda ćete se morati zabrinuti. Ako je vaš partner prije bio nježan prema vama, a sada vas čak ni ne poljubi na rastanku, velike su šanse da svoje poljupce čuva za nekog drugog. S emocionalne strane, možda više nisu pričljivi i prestaju s vama dijeliti svoje dublje misli.

2. Imaju novog prijatelja s kojim uvijek provode vrijeme.
Ova vrsta afere može biti fizička ili emocionalna, a počinje kada vam partner počne otkazati vezu kako bi upoznao novog prijatelja. Očigledno osjećaju potrebu da budu s njima umjesto s vama i nije im stalo da vas iznevjere. Oni sada dijele svoje najdublje misli i probleme s tom drugom osobom i ne otvaraju vam se kao prije. Što je još gore, možda vas nikad neće upoznati s tim drugim “prijateljem”, ili neće, ali kao svog “kolegu”.

3. Odjednom moraju raditi do kasno.

Photo by Marten Bjork on Unsplash

Dakle, više od 10 godina vaš je partner uvijek radio isto vrijeme, a odjednom rade do kasno barem 3 puta tjedno. Možda su spremni za promaknuće, netko bi mogao pomisliti, ali nikada s vama nisu razgovarali o toj mogućnosti. Dakle, sljedeće logično objašnjenje za vas bi bilo da oni možda imaju aferu. Naravno, to nije uvijek odgovor na stvari koje ne možemo objasniti.

Ali ako se rad do kasno događa već duže vrijeme, njihova je plaća ostala ista, a nije došlo do promaknuća, onda je to opravdana briga. Te bi vas stvari, zajedno s drugim pogoršanjima u vašem odnosu, trebale natjerati da dvaput razmislite.

4. Njihovi prijatelji su čudni u vašoj blizini.

U takvim situacijama najbolji prijatelji vašeg partnera obično će znati za njihovu nevjeru puno prije vas. Ili možda vaši prijatelji nešto znaju ili sumnjaju, ali još ništa ne govore. Ako je to slučaj, njihovo ponašanje bi se moglo promijeniti oko vas i moglo bi im biti teško pogledati vas u oči. Možda se ponašaju čudno i neprirodno u vašoj blizini dok su prije bili zabavni i uzbuđeni.

Možete se suočiti s njima i pitati ih u čemu je stvar. Velike su šanse da više neće moći čuvati tajnu i razgovarati s vama.

Nastavite čitati na sljedećoj stranici: