NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2023. GODINU: Kako pronaći svoj numerološki broj u 2023. godini?

Vrijeme je da odvojite vrijeme i pažnju koje ste možda ranije sebi uskratili kako biste se nahranili. Živimo u neobičnom okruženju i bez obzira na situaciju, može biti izazovno kontinuirano napredovati. Pazite da ove godine ne izgorite jer numerološka predviđanja za 2023. dolaze s ovim pažljivim prijedlogom. Čuvajte svoje emocionalno i duhovno blago dobro zaštićenim i mirnim.

2022. je bila univerzalna godina broj 6, a sve je bilo u uspostavljanju novih veza i učvršćivanju onih koje ste već imali. No, budući da 2023. zbraja 7 (2+0+2+3), energija nam govori da se usredotočimo na sebe. Moramo procijeniti kako smo se razvili kao rezultat zahtjeva rasta 2022. sada kada smo se razvili s drugima.

Univerzalni broj 7

Niste bili ni svjesni da se razvijate novi vi; samo se događalo postupno. Vrijeme je da u potpunosti apsorbirate tu prisutnost u ovom trenutku i nastavite s većim osjećajem svjesnosti. Prema numerološkom horoskopu 2023. to se neće dogoditi odmah, ali to je u redu jer energija broja 7 traži da ne žurite. Krećite se oprezno, stavljajući nožni prst u vodu kako biste testirali struju sa svakim korakom dok ne uronite u ovaj novi ocean mogućnosti. Univerzalni broj 7 u godini 2023. utjecat će na sve, ali ako je vaš korijenski broj 7, tražit ćete većinu utjecaja koje će broj izazvati.

Kako pronaći svoj numerološki broj u 2023. godini?

Broj svoje godine možete pronaći dodavanjem svake znamenke na dan svog rođendana 2023. Zbrojite dvije znamenke zajedno ako vaš ukupni iznos daje dvoznamenkasti iznos da biste dobili jednoznamenkasti ukupni iznos. Ako ste rođeni 2. januara, vaš rođendan postaje 2. januara 2023. Dodajte svaku znamenku datumu rođenja. 0+1+0+2+2+0+2+3 = 10. Nastavite zbrajati dok ne dođete do jedne znamenke: 1+0 = 1. Prema tome, broj 1 bi bio vaš broj godine za 2023.

 

Pogledajmo predviđanja za sve numerološke brojeve u 2023.

Godina novih početaka!

Ove godine vam se otvaraju mnoga vrata, nudeći vam životni stil usmjeren na početak ispočetka ili možda na početak potpuno nove knjige. Završili ste posljednje poglavlje devetogodišnjeg ciklusa 2022. Ovo zatvaranje i izdanje napravili su mjesta za nove stavke jelovnika u 2023. Cilj prve godine je započeti iznova i pritom sebe staviti na prvo mjesto.

Ovaj broj ima prilično egoističnu vibru. Međutim, ovaj put je to dobra stvar jer će vas nadahnuti da istinski energično slijedite svoje ciljeve i sreću. Prema numerološkim predviđanjima 2023., nemojte dopustiti da vas ove avanture uplaše, čak i ako postoje trenuci ove godine kada se osjećate kao da ste na rubu nečeg ogromnog. Započinjete potpuno novi, devetogodišnji ciklus koji će se nadograđivati ​​na prethodni, a istovremeno biti potpuno nov i pun obećavajućih mogućnosti.

Kada ste pronašli vaš broj nastavite čitati ->