PsihologijaZanimljivosti

Test ličnosti šake: Način na koji stisnete šaku otkriva vaše prave osobine ličnosti

Šaka broja B

test ličnosti šake
Foto: jagranjosh

Ako stisnete šaku tako da vam palac izvana sjedi preko svih prstiju, izuzetno ste kreativna osoba. Imate visoko samopoštovanje. Magnetični ste i imate privlačnu osobnost, način razmišljanja kao i komunikacijske vještine. Vi ste uglavnom u centru pažnje u prostoriji.

Dive vam se zbog vaše iskrenosti i inteligencije. Uživate u pohvalama i divljenju koje imate. Ne bojite se posjedovati svoju individualnost.

Niste arogantni, ali svakako odišete samopouzdanjem i vjerom u sebe. Izravni ste s onim što imate za reći ili učiniti. Uživate biti vani ili na društvenim okupljanjima. Također ste samodostatni u vlastitom poduzeću. To što ste pošteni ili vas vodi naprijed u životu, a ponekad vas dovodi u nevolje ili vas dovodi u neprilike prema ljudima. Ne volite biti negdje zatvoreni ili predugo u rutinama. Dobri ste u samoizražavanju. Ti si šarmer. Međutim, koliko god brižni bili, jednom kada prestanete mariti za nešto ili nekoga, gotovi ste s tim. Odlučni ste zadržati svoje samopoštovanje iznad osjećaja.

Ključne osobine ličnosti: kreativan, visoko samopoštovanje, magnetičan, privlačan, Adant Način razmišljanja, Učinkovite komunikacijske vještine, Visoka inteligencija, Posjeduje svoju individualnost, Izravan, Samodostatan, Šarmer, Samopoštovanje iznad osjećaja

Šta označava šaka C ->