PsihologijaZanimljivosti

Test ličnosti šake: Način na koji stisnete šaku otkriva vaše prave osobine ličnosti

Šaka broj C

Foto: jagranjosh

Ako stisnete šaku s palcem unutar svih prstiju, vi ste introvert. Volite svoju privatnost i skloni ste zadržati svoje misli ili osjećaje za sebe. Slažete se s potrošnjom u vlastitom poduzeću. Iznimno ste kreativni. Dolazite s jedinstvenim idejama izvan okvira. Možete se povezati samo s ljudima koji su vam slični ili koji cijene istinske veze.

Možete biti vrlo suosjećajni. Obično manje govorite, a više slušate. Možete biti i empatični. Ne možete stajati u blizini ljudi koji govore preglasno ili drsko. Također ne volite ljude koji se previše hvale sobom. Ne volite dramu i ogovaranje.

Obično vas se doživljava kao sramežljivog i rezerviranog. I možda ste takvi, ali ako vam netko stane na put ili vas krivo izbriše, stavite ga na njegovo mjesto. Vrlo ste strastveni u svom poslu, odnosima, prijateljima i obitelji. Vodit ćete računa o svakom sitnom detalju. U javnosti se možda držiš prikriveno ili sramežljivo, ali u svom privatnom krugu vrlo si duhovit i šarmantan. Vrlo ste dobri u zadržavanju zen stilskog stava čak iu kriznim vremenima. Vidite ljubav, ljepotu i sklad u većini stvari u životu.