PsihologijaZanimljivosti

Test ličnosti šake: Način na koji stisnete šaku otkriva vaše prave osobine ličnosti

Test ličnosti šake: Što znači kada držite palac stisnut? Zašto uvijek držiš palac u šaci? Ili zašto stavljaš palac na kažiprst? Ili zašto koristite palac da spojite sve prste kada stisnete šaku? Jeste li znali da način na koji stisnete šaku otkriva crte vaše osobnosti? Pa, baš kao što oblik usana, duljina prstiju, način prekriženih ruku, položaj spavanja, oblik nosa, sjedeći položaj itd. mogu otkriti vaše skrivene crte ličnosti, na sličan način oblik vaše šake otkriva vaše prave crte ličnosti.

Testovi osobnosti izvrstan su alat za učenje o sebi, o tome što vam se sviđa ili ne sviđa, o preferencijama, o tome kako razmišljate, ocjenjuju vašu emocionalnu inteligenciju i razinu vašeg IQ-a. Ovi su testovi osmišljeni znanstveno kako bi istražili dubinu vašeg psihološkog sastava, emocionalnih i racionalnih misaonih procesa, te utvrdili one duboke, skrivene osobine ličnosti koje često potiskujemo tijekom godina od našeg rođenja. Posjedovati sebe i biti svoj pravi ja ključno je za postizanje uspjeha.

Najčešće zaboravimo što nam je strast, što bismo trebali raditi, a ne što radimo. Dodajte tome, pronalaženje vašeg pravog plemena i ljudi koji će biti uz vas ne samo u dobrim, već iu lošim vremenima također je dodatni bonus. No, kada nismo vjerni sebi i izgubimo iz vida svoju jedinstvenost, često se osjećamo iscrpljenije i izgubljenije. Stoga donosimo ove testove osobnosti kako bismo vam pomogli pronaći pravog sebe kako biste mogli živjeti najvišu verziju sebe u svom poslu, prijateljstvima, vezama, obitelji i ukupnom životnom putovanju.

TEST LIČNOSTI ŠAKE:

test ličnosti šake
Foto: jagranjosh

Šta označava šaka A ->