Zanimljivosti

Naljepša djevojčica 2017. godine, a danas je odrasla, pogledajte kako izgleda!

Anastasiya Knyazeva proglašena je “najljepšom djevojkom na svijetu” 2017. godine. Novine su je smatrali sljedbenicom Irine Shayk i postala je najmlađi model koji se pojavio u francuskom Vogueu. Njezine očaravajuće tamnoplave oči, duga smeđa kosa i anđeosko lice, u kombinaciji s njezinom karizmom osvojili su srca mnogih pojedinaca, a Anastasiya je trenutno aktivna na Instagramu sa 1,1 miliona pratitelja.

Foto: knyazeva_anastasiya_official/instagram

Anastasiya je svoju manekensku karijeru započela sa samo 2,5 godine, a već s 4 godine postala je jako popularna. Mnogi su se brendovi zaljubili u nju jer se pred kamerama ponašala prirodno i nije se osjećala neugodno niti u jednom trenutku. mašta. Godine 2015. Anastasijina mama Anna napravila je službeni Instagram račun i počela promovirati svoju djevojčicu

Foto: knyazeva_anastasiya_official/instagram

U 2018. Anastasiya je bila 5. na listi najljepše djece na svijetu prema L’Officielu. Mlada manekenka ima ugovore s mnogim markama odjeće, uključujući Chobi Kids, Kenguru i Kia Motors, radi kao suvoditeljica na TV emisijama i sudjeluje u filmovima.

Foto: knyazeva_anastasiya_official/instagram

Ovako je izgledala, a na sljedećoj stranici pogledajte kako danas izgleda: