Zanimljivosti

7 TAJNIH STRAHOVA s kojima svi muškarci žive, ali o kojima nikad ne govore!

IZRAŽAVANJE ISTINSKIH EMOCIJA!

Svi mi u životu imamo muškarce koji se srame izraziti svoje prave emocije. A kamoli u javnosti, ovi muškarci to ne čine čak ni u svojim privatnim prostorima. Tako je ukorijenjen strah od izražavanja. Što je još gore, drugi muškarci omalovažavaju te muškarce koji pokušavaju biti u kontaktu sa svojim stvarnim emocijama!

DLAKAVI PROBLEMI!

Muški strahovi
Image by Lukas Bieri from Pixabay

Većina muškaraca stalno brine o kosi. Ako nije hrpa na njihovim glavama i licima, možda je riječ o onima na tijelu, ali strah je uvijek uporan. Poput žena, i one prolaze kroz različite promjene u svojim tijelima u različitim razdobljima života. Gubitak kose jedna je od takvih faza i kod različitih ljudi se događa u različito vrijeme.

PROBLEMI SA SLIKOM TIJELA!

Ako mislite da su samo žene zainteresirane za njihov izgled i osjećaj, ne brinite. Muškarci jednako ulažu u svoj izgled i jedna od najvećih stvari koja ih brine je njihov izgled tijela. Dakle, od odlaska na dijetu do vježbanja, muškarci vrlo rano u životu počinju te aktivnosti i drže ih se!

PROŠLA ISKUSTVA!

Muškarci uvijek imaju strahove na temelju svojih prošlih iskustava. Na primjer, ako je veza krenula loše, nikada više neće krenuti tim putem. Ali što je još gore, oni su također prilično kruti i dopuštaju prošlim iskustvima da dođu na put savršeno dobrim, stvarajući tako više pustoši nego mira!