Zanimljivosti

7 TAJNIH STRAHOVA s kojima svi muškarci žive, ali o kojima nikad ne govore!

Svi se mi nosimo s nesigurnostima i strahovima i dok su žene poznate po tome da su suprotstavljene i obično raspravljaju o svakoj sitnici, muškarci, pogotovo iz starijih generacija, i dalje skrivaju svoje prave emocije. Društvo je oduvijek doživljavalo muškarce kao jači spol pa automatski razgovor o vašim inhibicijama i strahovima čini muškarca manje privlačnim, ili bi barem tako mislili. To je dovelo do toga da mnogi muškarci imaju duboko ukorijenjene strahove o kojima se nikada ne govori. Ovo su neki uobičajeni!

PROBLEMI S VISINOM!

Muškarci uvijek imaju strah da će biti “niži” od ostalih u sobi. Taj strah uvijek postoji, ali oni ga nikad ne prihvaćaju. Vrlo mali broj muškaraca pristaje na žene koje su više od njih, a čak i ako pristaju, u nekom trenutku taj osjećaj nesigurnosti uvijek prodre u njih.

STRAH OD GUBITKA PARTNERA!

Nijedan muškarac nije dovoljno siguran da dopusti da ljubomora prođe a da ga ne pogodi. Zapravo, svaka sitnica koju njegov partner učini, a koja ga može izdaleka potaknuti, sigurno će biti pogođena. Svaki muškarac je ljubomoran na drugog muškarca iz bezbroj razloga, a ljubav je primarni!

NE BITI DOVOLJNO ČOVJEK!

Muški strahovi
7 TAJNIH STRAHOVA s kojima svi muškarci žive, ali o kojima nikad ne govore!

Što se zapravo kvalificira kao “muškarac”? Jesu li to brzi automobili, ludost, popravljanje stvari, nedostupnost emocija ili samo arogantnost? Pa, istina je da NIŠTA OD OVOGA NIJE STVARNO. Zaista je smiješno kako je društvo natjeralo muškarce da vjeruju u određeni ideal da budu muškarci. Dakle, svaki put kad bilo koji muškarac osjeti da mu nedostaje bilo koja od “postavljenih kvaliteta”, na kraju se osjeća uškopljeno. Smiješno, ali istinito!

Nastavite čitati na sljedećoj stranici: