Zanimljivosti

KOJI JE VAŠ OBLIK NOKTIJU? EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA!

TROKUTASTOG OBLIKA!

Foto: Brightside.me

Vi ste umjetnička osoba i najvjerojatnije ćete završiti karijeru u kreativnim poljima. Stalno ste skloni promjenama raspoloženja i često se nalazite na rubu raspoloženja. Svoje mentalno stanje mogli biste opisati kao “vrući nered”. Volite priznanje i potvrdu, više nego što im dajete priznanje. Mrzite gubiti veze pa se najvjerojatnije promijenite kako biste odgovarali interesima drugih!

JAKO MALI KVADRATNI NOKTI!

Foto: Brightside.me

Ljubomora i agresivnost su vam prirodni. Iako ste super duhoviti i samouvjereni, ponekad, zbog svoje unutarnje nesigurnosti, skloni ste se skloniti u drugi plan. Imate tendenciju da vodite gomilu, ali činjenica da vam je potrebno mnogo vremena da ostvarite svoj pravi potencijal ne ide vam u prilog.

KRATKI NOKTI!

Foto: Brightside.me

Što su vam nokti kraći, to vam je fitilj kraći. Vaše je strpljenje uvijek ključalo u vrućem loncu i iako ste možda jako pametni, ova će vas narav odvesti na mračna mjesta. Brzi ste i samoodrživi. Volite svoju neovisnost. Često si postavljate nerealne ciljeve i idete na sve razine kako biste ih postigli. Očito mrzite neuspjeh i nepopravljivi ste perfekcionisti.