Zanimljivosti

8 ZNAKOVA koji pokazuju da je zaljubljena u vas

Kako ste doživjeli osjećaj romantične ljubavi? Ako imate, znate kako je to lijepo! A ako niste, ne brinite, dogodit će vam se vrlo brzo! Ali kad god se dogodi, nemojte propustiti signale! Evo nekoliko signala koji jasno pokazuju da je netko zaljubljen u vas!

Sjedi bliže vama

Govor tijela puno govori o tome što druga osoba misli o vama! Zapravo je vrlo jednostavno analizirati. Ako sjedi blizu vas, nagovještava da je više zainteresirana za vas, ali ako postoji razmak između vas dvoje, to znači da joj nije ugodno. Pa neka joj bude udobno.

Igranje s njezinom kosom

Ako je djevojka zainteresirana za vas, često će je dirati po kosi. To je zapravo vrlo nehotično ponašanje kako bi se osiguralo da njezina kosa izgleda sjajno i da vas privlači!

Pogledaj joj zjenice

Kada joj dobro pogledate zjenice, znat ćete sviđate li joj se ili ne. Ako se prošire, ona se više fokusira na tebe i sviđaš joj se, a ako ne, loša sreća!

Njezini nokti na nožnim prstima

Ako budete u prilici, pogledajte joj i nokte na nožnim prstima! Ako se djevojci sviđate, nastavit će vrtjeti nožnim prstima jer se uz vas osjeća ugodno i opušteno. Dok kružite nožnim prstima, njezino lice će vam dati više detalja, a zjenica joj se širi. Ovo svakako vrijedi doživjeti!

Položaj njezinih nogu

Sve ovisi koliko je opuštena dok sjedi! Ako je vidite kako sjedi u opuštajućem položaju s nogama okrenutim prema van, to znači da vas voli i da vam vjeruje, ali ako su joj noge zatvorene ili prekrižene, onda joj nije ugodno s vama.

Ponašanje

Malo nespretnosti i nervoze je zapravo dobro. Ako joj se sviđaš, željela bi izgledati savršeno pa bi ponekad mogla petljati! Ali ona će se potruditi da sve izgleda savršeno! Pa primijetite i njezino ponašanje!

Gledanje u ogledalo

Isti koncept vrijedi i ovdje. Ako joj se sviđaš, željela bi izgledati savršeno. I nastavit će se gledati u ogledalo kako bi bila sigurna da izgleda savršeno.

Suptilni savjeti

Kako bi vas impresionirala, smiješit će se češće i koncentrirat će se na svaku vašu riječ. Uglavnom, posvetit će vam svu pažnju koju ima i pobrinuti se da uživate!