NovostiZanimljivosti

PSIHOLOŠKI TEST: Evo šta oblik ušiju govori o vama

Broj 4

Mogli biste biti vrlo sentimentalna osoba. Za vas ne postoji sivo, jer vidite stvari bijele ili crne. U stanju ste dati sve za one koje volite. Ističete se kao miroljubiva osoba, ali ako netko povrijedi nekoga od vaših bližnjih, možete se brzo skloniti s puta.

Broj 5

Vi ste jedan od onih koji jako vode računa o fizičkom izgledu i ponekad morate biti površni i materijalni. Nastojite biti isticani u bilo čemu, mrzite ostati nezapaženi u društvenim događanjima i, ako stvari ne idu kako ste planirali, svijet će se srušiti u sekundi.

Broj 6

Vi ste jedan od onih koji se ističe svojom lukavošću. Vi ste nešto tajanstveno i ne znaju svi vaš pravi način postojanja. Samo oni koji su te liječili znaju kakav si zapravo. Pokazujete se kao hladna osoba, iako ste u stvarnosti izuzetno privrženi i puni ljubavi prema najbližem okruženju.

Broj 7

Vi ste jedan od ljudi koji društvenom životu pridaju malo važnosti. Više voliš imati malo prijatelja, ali oni koje imaš su najbolji. Ponekad znate biti prilično tvrdoglavi i mrzovoljni te ne volite da vam se govori što da radite ili da vam se izdaju naređenja. Jedan ste od onih koji radije pogledaju film kod kuće umjesto da odu na masovni događaj.

Foto: namastest

Broj 8

Vi ste jedan od onih koji se teško prilagođavaju promjenama. Skloni ste biti netko vrlo sumnjičav i rijetko pokazujete svoje osjećaje u javnosti. Za vas ljubav prema životu ne postoji. Radije ostajete sami zbog straha od povrijeđenosti i teško vam je uspostaviti odnose s ljudima koji vas zanimaju.