Zanimljivosti

12 poznatih ličnosti koje su se u potpunosti TRANSFORMISALE nakon svoje slavne karijere

Obnavljanje je ponekad potrebno u ovom modernom svijetu, posebno u lukavoj i riskantnoj industriji zabave.

Svemir slavnih vrti se iz dana u dan. Svi umjetnici, čak i oni najugledniji, prisiljeni su ponovno se izmisliti i izaći iz svoje zone udobnosti kako bi potražili nove prilike. Mnogi od njih dorasli su toj prilici, a neki su čak započeli novo poglavlje u svojim karijerama učinivši prvi korak u novom smjeru.

Podijelit ćemo s vama priču o nekoliko poznatih ljudi koji su se dramatično promijenili i kako ih je javnost doživjela nakon što su otkrili novi aspekt njihove umjetničke karijere. Možda ćemo u početku biti pomalo začuđeni njihovim izborom, a neki od nas mogli bi negativno reagirati. Međutim, na kraju dana, ne možemo poreći da su svi uspješni i zadovoljni svojim izborima. Preferirate li umjetnike u njihovim izvornim licima ili volite kada mijenjaju stil?

1 Ariana Grande

Source: © Angela Weiss / WireImage / Getty Images, AFP/EAST NEWS

Ariana se prvi put pojavila u Nickelodeon sitkomu Victorious. Kada je show završio 2012. godine, odlučila je početi pisati pjesme i producirati glazbu, što ju je dovelo do toga da postane jedna od najpopularnijih pop pjevačica današnjice.

2 Caitríona Balfe

Source: © Outlander / Sony Pictures Television and co-producers, © KMazur / WireImage / Getty Images

Prije nego što se preselila u Pariz, Caitriona se počela baviti manekenstvom kada je imala 18 godina. Njezina pojavljivanja na modnim revijama za brendove kao što su Victoria’s Secret, Chanel, Dolce & Gabbana i Louis Vuitton samo su neki od vrhunaca njezine karijere. Balfe je oduvijek sanjala o tome da postane glumica unatoč uspješnoj karijeri modela. Zbog toga se 2009. preselila u Los Angeles, pohađala satove glume više od godinu dana, a ostalo je povijest.

3 Dwayne Johnson

Source: © WWE Monday Night RAW / Titan Sports and co-producers, Album Online/East News

Dwayne Johnson bio je jedna od najistaknutijih zvijezda u svijetu hrvanja prije nego što se proslavio kao kralj holivudskih akcijskih blockbustera. Prepoznatljivost u filmskoj industriji stjecao je vrlo postupno, ali postojano, da bi na kraju postao jedno od najprepoznatljivijih lica tog vremena.

4 Jessica Alba

Source: © Honey / Universal Pictures and co-producers, © jessicaalba / Instagram

Jessica Alba postala je poznata u glumačkom svijetu po ulozi lijepe djevojke, au toj je ulozi zapravo bila prikazana. Međutim, njezin se život potpuno promijenio kada je osnovala The Honest Company, koja je u početku proizvodila proizvode za bebe prije nego što se razgranala u općenitije kozmetičke proizvode.

Budući da je posao nastavio imati cijenu dionica u 2017. od milijardu dolara, Alba se sada smatra uspješnom poduzetnicom u industriji ljepote.

5 Jonah Hill

Source: © Superbad / Columbia Pictures and co-producer, © Maniac / Anonymous Content and co-producer

Jonah Hill stekao je zao glas u glumačkom svijetu pojavljivanjem u luckastim i duhovitim komedijama poput 21 Jump Street ili Superbad. Hill je ipak pokušao steći više poštovanja kao dramski izvođač nakon nominacije za Oscara za najboljeg sporednog glumca za film Moneyball. Usput je mogao surađivati s poznatim Martinom Scorseseom na filmu Vuk s Wall Streeta.

6 Kim Kardashian

Source: © Keeping Up with the Kardashians / Bunim-Murray Productions (BMP) and co-producer, © kimkardashian / Instagram

Kim Kardashian danas je nedvojbeno jedna od najpoznatijih zvijezda u svijetu, ponajviše zahvaljujući popularnosti reality televizijskog programa Keeping Up With the Kardashians. Nedavno se koncentrirala i na poslovnu stranu svoje karijere, a njezina kozmetička linija KKW Beauty pomogla je divi da stekne bogatstvo koje se penje na oko 900 milijuna dolara.

Nastavite na sljedećoj stranici: