ZanimljivostiŽivot

10 fraza koje muškarci mrze da slušaju žene

Ponekad muškarcima i ženama može biti jednako lako komunicirati kao što je ribi lajati. Iako odnosi mogu biti izvrsni, oni ne plove uvijek i unatoč našim najboljim namjerama, često se nađemo na suprotnim stranama, očajnički pokušavajući da se čuje naše mišljenje.

Naišao sam na ovaj problem kada je Redditor, Human02211979 pitao: “Koju frazu muškarci mrze čuti od žena?” Više od 11 000 ljudi komentiralo je, a dvostruko više glasovalo je za ovih deset izraza koji se mogu povezati.

Fraze koje muškarci mrze čuti prema Redditu:

1. “Ne, samo naprijed, radi što god želiš.” – 22,1 hiljada glasova

Teamdisaster47 je podijelio: “Škola ima uspostavljen sustav koji vas sprječava da zaostanete. Život ne.” Redditor yodazer je dodao, “Da. Život će te pregaziti ako se petljaš. A čak i ako imate svoje probleme zajedno, mogli biste biti udaljeni jednu financijsku krizu od gubitka svega.” The-loon je dalje rekao da to možete dodati: “Tamo gore s ‘dobro’ i ‘valjda’.”

2. “Samo mislim da je smiješno kako…” – 15,3 hiljada glasova

Reddior, Phobia117 dali su svoj doprinos s, “Samo mislim da je smiješno kako…” na što je Bigstar976 dodao, “To nikad nije dobro. Ni smiješno.”

3. “Sviđa li ti se moj prijatelj?” – 8 hiljada glasova

Nothinglasts21 je rekao: “‘Sviđa li ti se moj prijatelj?’ Jer uvijek završi svađom u svakom slučaju. ” Lighttowercircle je dodao da su, “Imali bivšu koja se preventivno naljutila na mene kada je jedna od njezinih prijateljica htjela ostati s nama nekoliko sedmica jer je jednostavno ‘znala’ da ću je varati s prijateljicom.”

4. “Moramo razgovarati.” – 7,9 hiljada glasova

Codi409-ova rečenica bila je jednostavno: “Moramo razgovarati”, na što je Bungfoo dodao: “Uzvratite joj ‘Sigurno hoćemo!’ Sad oboje patimo…”

Nastavite čitati na sljedećoj stranici.