Zanimljivosti

Par dana poslije svadbe shvatio da mu je žena muškarac

Prije 2 godine u indonezijskim novinama je objavljen slučaj 31-godišnjeg muškarca koji se odlučio oženiti ženom koju je upoznao preko interneta, a nakon samo dva dana braka shvatio je da se zapravo radi o muškarcu.

Muh, koji je želio zadržati anonimnost, upoznao je svoju buduću suprugu Mitu preko Facebooka. Nakon što su se upoznali i uspostavili romantičan odnos putem interneta, odlučili su se sresti u stvarnom životu. Na njihovom prvom susretu na kafi, Mita je izgledala prelijepo i graciozno, što je Muhu još više povećalo privlačnost prema njoj. Nakon nekoliko tjedana, Muh je odlučio zaprositi Mitu, obavijestio je svoju obitelj o planovima za vjenčanje i otišao s njima u Mitinu kuću kako bi predao miraz.

Na dan vjenčanja, nitko od gostiju nije posumnjao na to da se radi o muškarcu koji se pretvara da je žena, a Mita je svoje lice pokrila. Međutim, nakon bračne noći, Mita je odbila ispuniti bračne dužnosti, što je Muhu bilo čudno. Nakon što se to ponovilo i sljedećih nekoliko dana, Muh je odlučio istražiti što se događa i otkrio da se zapravo radi o muškarcu. Kada je otišao kući, Mita je već bila nestala.

Možda će vas zanimati:
4 STVARI KOJE BISTE TREBALI ZNATI: Pogledajte šta se dešava ako prestanete da se brijete
U bijesu, Muh je otišao u policiju i optužio Mitu za prevaru te najavio razvod. Kasnije je policija pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita, a zapravo se zvao Adi.

Pogledaje video: