Optička iluzija

Saznajte nešto novo o sebi: Pronađite sve skrivene vukove na slici!

Ako želite saznati nešto novo o sebi, dobro pogledajte ilustraciju koju smo pripremili za vas. Ona prikazuje vuka koji zavija na mjesecu, jezero i planine, no autor je uspio sakriti još vukova. Vaš je zadatak pronaći ih i na temelju njihovog broja saznati nešto o sebi.

Pogldedajte  fotografiju:

Foto: John Van Straalen(Printscreen)

Ako ste vidjeli dva vuka, to znači da ste osoba kojoj odgovara ubrzani život i stalno kretanje. Nemate vremena za detalje i ne volite pretjerano analizirati stvari koje su izvan vaše kontrole. S druge strane, ako ste pronašli tri vuka, to znači da je pozornost na detalje jedna od vaših glavnih karakteristika, no tu karakteristiku pokazujete samo kada vas netko na to prisili.

  • Pokušajte rješiti i ovu mozgalicu:
    Imam 9 jaja i razbio sam 3 jaja i skuhao sam 3 jaja i pojeo sam 3 jaja.
    Dakle, koliko jaja imam?
  • Odgovor provjerite OVDJE!

Oni koji su uspjeli pronaći sva četiri skrivena vuka su ljudi koji primjećuju svaki detalj i ništa ne prepuštaju slučaju. Organizacija i analitičnost su vaše drugo ime, pa ne čudi što ste uspjeli pronaći sve četiri vuka. Vaše analitičke sposobnosti i sposobnost organiziranja stvari su izuzetno razvijene, te se trudite da ništa ne prepuštate slučaju.

Ova ilustracija je sjajan primjer kako sitni detalji mogu otkriti puno o vama i vašoj osobnosti. Ponekad se, na prvi pogled, čini da su to samo jednostavne slike, no ako ih pažljivo promotrite, otkrit ćete mnogo više nego što ste očekivali. Osim toga, pronalaženje skrivenih detalja u slikama i crtežima je zabavan način provođenja slobodnog vremena, a uz to i vježbate svoje vizualne percepcije.