Zanimljivosti

Ova jedna osobina žena čini neodoljivima muškarcima, kaže poznati ruski psiholog

Mihail Labkovski, poznati ruski psiholog, tvrdi da je samopoštovanje ključno za uspjeh u svim područjima života.

Samopoštovanje je temelj ljudskog postojanja, a ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući uspjeh u karijeri, sreći u ljubavi i kvaliteti života. Labkovski naglašava da uspješni ljudi ne posjeduju nužno samo veliko samopouzdanje, već da je ispravno samoprihvaćanje ključni put do uspjeha.

On ističe da samopoštovanje može nadoknaditi nedostatke u drugim aspektima života. Ako osoba voli sebe i ne sumnja u svoju posebnost i šarm, bit će sretnija, jača, pametnija, ljepša i bogatija. Visoko samopoštovanje pobijedit će sve.

Labkovski je objasnio kako samopouzdanje utječe na odnose sa suprotnim spolom.

Možda će vas zanimati:
OBARAJU IH S NOGU: 3 razloga zašto muškarci najviše vole OVAKVE žene
Samouvjerena žena koja voli samu sebe privlači muškarce jer nije usredotočena na svoje nedostatke. Takva žena ostavlja dojam da sve može i zna, a njezina komunikacija s muškarcima je laka. Samouvjerena žena ne ovisi o prisutnosti ili odsutnosti muškarca u svom životu, a privlači snažne i samouvjerene muškarce.

Ljubav, karijera i mnogi drugi aspekti života su važni, ali najvažnije je kako se osjećamo u svojoj koži. Trebamo uložiti napor da promijenimo svoj unutarnji svijet i da volimo sebe. Tek tada će se sve ostalo poprimiti svoj savršeni oblik i smisao.

Zato, kako bi zaključio Labkovski: “Volite se, ipak.” Treba prakticirati odobravanje, oproštenje i udovoljavanje sebi, bez uspoređivanja s drugima.