ZanimljivostiŽivot

Žena provjerila skrivenu kameru i šokirala se kada je otkrila tajnu svoje svekrve u spavaćoj sobi

Zamislite da instalirate aplikaciju koja će vam pomoći da bolje spavate, a dogodi se suprotno. Upravo se to dogodilo jednoj ženi kada je instalirala aplikaciju za praćenje spavanja.

Rosa, korisnica TikTok-a, čula je čudna šaputanja usred svog hrkanja, što je dovelo do šokantnog otkrića – to je bilo nešto što nikada nije očekivala.
Ovo otkriće natjeralo je mnoge da se zapitaju što je moglo uzrokovati tako bizarno ponašanje i što će Rosa učiniti sada kada zna istinu. Čitajte dalje kako biste saznali više o ovoj uznemirujućoj situaciji.

Rosa je objavila video koji je brzo postao viralan internetom, prikupivši milijune pregleda na Tiktoku. Snimka je pokazala mladu ženu koja je izgledala zapanjeno i u nevjerici.
Mlada žena je objasnila da je skinula aplikaciju za praćenje sna i bila šokirana kada je čula nešto više od hrkanja.
TikTokeri su izrazili zabrinutost da Rosa svoju sigurnost ne shvaća dovoljno ozbiljno i da bi susret trebala prijaviti policiji s dokazima.

Rosa je nejasno spajala čudne zvukove s nasilnim prizvukom – činilo se da šapuću pune mržnje i prijete joj. Podijelila je:
“Kad sam preuzela aplikaciju da čujem sebe kako hrčem noću, ali sam na kraju čula glas… koji govori stvari mržnje, pa sam pomislio da je to duh i stavila sam kameru u svoju sobu…”

Rosa je vjerovala da se radi o duhu ili nadnaravnoj prisutnosti, pa je u svojoj sobi postavila kameru koja se aktivira pokretom kako bi snimila sve neobične aktivnosti. No, ono što je vidjela na kameri bilo je još strašnije.

Nakon što je pregledala snimku, vidjela je mamu svog dečka kako se ušulja u njezinu sobu i šapuće joj te riječi mržnje. Iako isječak nije imao zvuk, pružio je dovoljno konteksta i razloga za zabrinutost.
Prema Rosinim riječima, žena i njezina djeca živjeli su s njom jer je nedavno izašla iz zatvora i nije imala kamo otići.

Rosa u početku nije sumnjala u majku svog dečka, jer je oduvijek bila draga prema njoj. Međutim, postajala je sve zabrinutija nakon što je čula šaputanje tri uzastopne noći.

Rosa je tvrdila da je žena šaputala stvari poput “Tako si ružna” i “Mrzim te” i davala ljubomorne komentare o Rosinom odnosu s njezinom kćeri.

Source: instagram.com/rosuhchicas | tiktok.com/rosiduh

Na iznenađenje mnogih korisnika interneta, Rosa je otkrila svoju odluku da otkriće zadrži za sebe. Bojala se da će razgovor o tome izazvati probleme kod kuće. Korisnik TikTok-a je dodao:

“Ne želim se sukobljavati s njom niti s bilo kime jer ako to učinim, ona je beznačajna osoba i ne bi mi dopustila da više vidim djecu.”

Međutim, TikTokeri su izrazili zabrinutost da Rosa svoju sigurnost ne shvaća dovoljno ozbiljno i da bi trebala prijaviti susret policiji s dokazima.

Unatoč zabrinjavajućoj prirodi muke, TikTokerica je naizgled bila vesela na internetu, čak je podijelila komični isječak o mami svog dečka i čudnom ponašanju koje je pokazala na skrivenoj kameri.

Rosina očita ravnodušnost prema iskustvu zabrinula je TikTokere. Mnogi od njih nadali su se da će mlada žena poduzeti ozbiljne mjere kako bi osigurala svoju sigurnost.
Međutim, Rosa je primijetila da je podijelila smiješnu snimku jer joj je pomogla da se nosi. Također je otkrila da je poslušala nečiji sigurnosni savjet. Rekli su joj da ne smije jesti hranu koju priprema dečkova mama, a Rosa se složila:

“Neko je rekao da ne bih trebao jesti njezinu hranu. Ne znam jer se bojim.”
Internetska zajednica imala je mnogo toga za reći o zastrašujućem iskušenju te žene, a mnogi su je potaknuli da podnese pravni postupak.

Korisnici su šokirani prijetnjama i govorom mržnje od strane mame Rosinog dečka te navode da bi i ona trebala biti