NovostiŽivot

Da morate jednom riskirati u životu, šta bi to bilo? Vaš će odgovor otkriti puno o vama, blago vam se ako ste izabrali ovaj broj

Često se koristi nepotrebno, ali što je sa stvarnim rizikom? Svako za sebe odlučuje što je za njega riskantan pothvat.

Danas vas pozivamo na testiranje. Trebate odgovoriti na pitanje: kako biste riskirali u životu?

Nekima će to biti srećka, a drugima skok padobranom. Šta ste sposobni riskirati?

Praktični psiholozi predlažu da odaberete aktivnost na slici za koju se možete odlučiti.Za neke su rizici izazovi koje treba svladavati iz dana u dan, za druge su razlog za paniku, piše namestest.net

Ali jednostavan način suočavanja s njima otkriva više vaše osobnosti nego što možete zamisliti.

Foto: namastest.net

Vaš izbor će reći cijelu istinu o vama. Zanimljivo je!

Ako odaberete 1
U životu vrlo rijetko riskirate, jer mislite da taj rizik ne vodi ničemu dobrom. Po prirodi ste vrlo mirna i uravnotežena osoba. Odlučite li se na bilo koju kocku, riskirat ćete kupiti samo srećku, iskušavajući svoju sreću.

Ako odaberete 2
Možete se nazvati hrabrom i odlučnom osobom. Sve čega se poduzmete dovedete do kraja i to iznimno savjesno. Znate kako postaviti ciljeve i sigurno ih postići.

Ako odaberete 3
Možete se nazvati pravim romantičarom, sanjarom. Pokušavate vidjeti pozitivnu stranu svega. Kreativni ste u rješavanju svakodnevnih problema. Što se tiče rizika, onda riskirate u letu svoje mašte, rađajući izvanredne ideje.

Ako odaberete 4
Skloni ste donošenju spontanih i nepromišljenih odluka. Vi ste prilično impulzivna osoba i to vam često stvara probleme i nevolje u životu. Volite riskirati, vjerujući da se na taj način testirate na snagu.

Ako odaberete br.5
Odgovorna ste i organizirana osoba, no ponekad donosite odluke koje su potpuno neprimjerene trenutnom stanju stvari. Lako vas je uvjeriti i lako možete sudjelovati u natjecanju u jedenju hrane. Ipak, razlikujete se od drugih po tome što uzimate lekcije, a sljedeći put ne stajete na iste grablje.

Ako odaberete 6
Možete se nazvati pravim ekstremom. Volite riskirati. Rizik je za vas svojevrsni smisao života, to se odnosi i na profesije koje sami odaberete. Puni ste ludih ideja, uvijek imate pun naboj elana i energije koju treba nekako potrošiti.