ZanimljivostiŽivot

Gdje čovjek gleda? Naprijed ili nazad? Vaš izbor će otkriti šta vas ćeka u budućnosti!

Kako bismo objasnili zbunjujuće slike, deponiramo nešto vrlo osobno, iu tome leži “čarolija” ovih testova.

Usuđujete li se reći u kojem se smjeru kreće čovjek na crtežu?

Iako smo stvorili (i nastavljamo stvarati) zajednički sustav koji nam omogućuje komunikaciju (simboli, pravila i norme), ništa nije savršeno. Smisao nije linearan i ne slažemo se uvijek s načinom na koji gledamo na stvari.

Pritom ne mislimo samo na način razumijevanja određenih situacija, njihovog uokvirivanja nego i na njihov konkretan način sagledavanja. Zar vam se nikada nije dogodilo da se s nekim ne slažete oko nečega što ste vidjeli u daljini? Za vas se radilo o nečemu; ali za drugu je bilo nešto drugačije, piše namastest.net

Pa, ovdje leži “magija” značenja:

Ovakvi testovi temelje se na slikama čije značenje nije unaprijed dano; Nije tako jednostavno, u ovom slučaju, reći ide li nacrtani čovjek naprijed ili nazad. Zato je to idealna prilika da prepustite vlastitom osjetilu da djeluje, a to nije ništa drugo do ono što stvarno mislimo, osjećamo želju, strah i sl.

Gdje je čovjek koji gleda unaprijed ili unatrag Saznajte što znači vaš izbor

Foto: namastest.net

Usuđujete li se reći u kojem smjeru ide ovaj čovjek? Vaš odgovor će vam reći što možete očekivati.

Naprijed

Ako prvo što vidite na crtežu je čovjek koji otvara ruke naprijed, možda čekate nadolazeći važan sastanak ili novu avanturu. Čitate da biste primili i pripremate se za obilje i nova iskustva.

Baš kad ovaj čovjek raširi ruke, pokazujete da ste spremni za dobro koje vam život nudi. Učite primati; vjerujete da zaslužujete najbolje i tako će i biti.

Nazad

Ako vam je, pak, jasno da muškarac odlazi, onda vas očekuje nešto novo u budućnosti. Postoji nešto iz prošlosti što je već tu, što ste već odlučili da želite ostaviti iza sebe, što više ne ide uz vašu verziju vas ovdje i sada.

Baš kao što čovjek otvara svoje ruke, u vašem slučaju to nije da primite, već da odete, da se riješite onoga što vam je već teret u životu i pripremite se okrenuti se i krenuti dalje.