Mozgalice

Mozgalica misterija ubistva: Koja mlada je ubica?

Pozovite sve detektive na obuci! Jeste li spremni staviti svoje detektivske vještine na test? Možete li pronaći nevjestu ubojicu u zatvoru za samo 3 sekunde?

Zamislite da ste zarobljeni u zatvoru s tri prekrasne nevjeste, sve optužene za ubojstvo. Jedna od njih počinila je gnusni zločin ubojstva vlastitog mladoženje, ali koja je to?

Morate upotrijebiti svoju pamet i instinkte kako biste identificirali pravog ubojicu prije nego bude prekasno! Sa samo nekoliko sekundi na raspolaganju, možete li riješiti ovaj misterij i donijeti pravdu žrtvi?

Pogledajte fotografiju detaljno:

Foto: themindsjournal

Ova mozgalica gurnut će vaš um do krajnjih granica, ali zadovoljstvo rješavanja “zagonetke pronađite ubojicu” i dokazivanja vaše detektivske sposobnosti bit će vrijedno toga.

Hoćete li moći usmjeriti svog unutarnjeg Sherlocka Holmesa i riješiti ovu misteriju u rekordnom vremenu? Ne radi se samo o brzim refleksima, morat ćete upotrijebiti svoje promatračke i detektivske sposobnosti kako biste odvojili istinu od laži i pronašli nevjestu ubojicu.

Ako ste riješili slučaj u…

1. Ako ste uspjeli riješiti zagonetku u samo 3 sekunde, onda ste doista genij! Vaše iznimne kognitivne sposobnosti i oštro oko za detalje ističu vas kao briljantnog rješavatelja problema.

2. Ako ste pronašli pravog ubojicu za 5 sekundi ili više, i dalje biste trebali biti ponosni na svoje postignuće. Vaša upornost i ustrajnost su neprocjenjive osobine koje će vam dobro poslužiti u svim područjima života.

3. Čak i ako vam je trebalo 7 sekundi ili više, još uvijek imate izvrsne analitičke vještine i pažnju posvećujete detaljima. Svaka sekunda je važna i vaša spremnost da nastavite gurati sve dok ne pronađete rješenje ono je što vas izdvaja.

4. A za one koji nisu mogli riješiti zagonetku, nemojte se obeshrabriti! Upamtite da vježba čini savršene i što više radite na ovakvim izazovima, to ćete biti bolji u njihovom rješavanju.
Nastavite pomicati granice svojih vještina rješavanja problema i postavljajte sebi izazove i sigurno ćete vidjeti velika poboljšanja.

Možda ćete pokušati rješiti i ovu mozgalicu:
MOZGALICA: Koji zatvorenik će pobjeći? –

A sada pogledajte rješenje: