Život

Samo nekoliko trenutaka prije nego što su liječnici skinuli trogodišnje dijete s uređaja za održavanje života, primijetili su nešto

Prema djetetovim roditeljima, trogodišnja djevojčica je trebala biti skinuta s uređaja za održavanje života kada se iznenada značajno oporavila.

Mlada djevojka teško je ozlijeđena u sudaru dok se s obitelji vraćala kući iz kupovine. U automobilu su u tom trenutku bili i njezini majka, otac i tek rođeni brat, no oni su zadobili lakše ozljede.

Djetetova majka, Shayla, bila je na liječenju za šivanje u bolnici u blizini nesreće, prema obitelji. Dijete, Lacey, međutim, pretrpjelo je prijelome lubanje i vrata, te je morala biti helikopterom prebačena u dječju bolnicu, gdje je stavljena na aparate za održavanje života.

Njezin ujak, 32-godišnji Daniel, rekao je da je obitelji rečeno da ona neće preživjeti i da su samo čekali da Shayla stigne kako bi se mogla oprostiti prije nego što liječnici povuku utikač.

Ali ubrzo nakon toga, Lacey Jane počela je samostalno disati i pokazivala je znakove kretanja. Međutim, njezino je stanje još uvijek neizvjesno i ostaje za vidjeti hoće li imati trajna oštećenja i koliko će trajati njezin oporavak. Uglavnom su zabrinuti zbog oštećenja njezine lubanje i mozga, rekao je Horton, ali se i dalje nadaju jer se kreće i svjesna je okoline kad nije pod sedativima.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, obitelj je podijelila novosti i rekla da je dijete ‘divno’. “Od srca smo željeli zahvaliti svima koji su donirali Lacey. Vaše će molitve zauvijek biti u našim srcima. Lacey Jane je sjajno. Prešla je put od borbe za svoj život do 100 posto savršenog zdravlja.” napisala je obitelj.