ZanimljivostiŽivot

Priča o djevojčici (9) koja je nestala prije 6 godina pronađena i vraćena ocu!

Kaylin iznenadni nestanak u dobi od 9 godina slomio je srce njezinog oca i okrenuo mu život naglavački. Danas, u dobi od 15 godina i unatoč svim izgledima, nestala djevojčica je pronađena, a od njezine priče smo se naježili.

Kayla je nestala preko noći.

Foto: YouTube

Godine 2017. Kaylu je odvela njezina majka bez skrbništva, Heather Unbehaun.

U intervjuu dvije godine nakon njezine nestanke, Kaylin shrvani otac, Ryan, primijetio je da je mama “svaki drugi vikend” trebala imati s njegovom kćeri.

Ryan se prisjetio da je Heather ”imala tog vikenda prije 4. srpnja, a 4. srpnja, mislim, padao je u utorak. A to je bio i njezin odmor.’’ Stoga je Ryan predložio produljenje Kaylinog boravka kod mame koja bi se čuvala od ponedjeljka do utorka, a onda bi on došao po nju u srijedu.

Foto: YouTube

Kada je Ryan stigao u srijedu kako bi preuzeo svoju kćer, obitelj Unbehaun rekla mu je da se majka i tko se nije vratio sa svog kampiranja.

Vratila se živa i zdrava.

Pojedinac je identificirao Kaylu u trgovačkom centru, a tinejdžerica je vraćena kući ocu, šest godina nakon što je nestala. Majka, koja ima 40 godina, sada je zadržana u policiji.

Foto: YouTube

Ozareni otac je rekao da je ”presretan” što je njegova kći ”sigurna kod kuće”. Također se zahvalio pratiteljima Facebook stranica Bring Kayla Home što su njihovu priču održali živom.

Foto: YouTube

Naposljetku, tata je primijetio: ”Tražimo privatnost dok se ponovno upoznamo i krećemo u ovom novom početku.”

Nestanak voljene osobe ili člana naše obitelji mora biti jedna od najtežih i najpotresnijih situacija s kojima se osoba može suočiti. A kada se ovaj ljupki jednogodišnji njemački ovčar izgubio, otišao je u policijsku postaju da kaže da je nestao, pa je ubrzo vraćen.