ZanimljivostiŽivot

Potrošio milion dolara na plastičnu hirurgiju da bih izgledao poput lutke Barbie

Jessica Alves, prije poznata kao Rodrigo Alves i nazvana ‘ljudska Ken lutka’, podvrgnula se mnogim kozmetičkim zahvatima kako bi promijenila svoj izgled. Od nebrojenih operacija nosa do operacije ‘mačkastih očiju’, Alves je isprobao sve. Njezin se trud konačno isplatio, jer je nedavno obećala da će zauvijek prestati ići pod nož, piše Brightside.me

Foto: Youtube

Jessica Alves oduvijek se osjećala nesigurno tijekom odrastanja pa se odlučila okrenuti plastičnoj kirurgiji.

Rođena kao Rodrigo Alves i dodijeljena kao muškarac po rođenju u Brazilu, Jessica je kasnije priznala da je oduvijek znala da je djevojčica. Njezina fascinacija Barbikama počela je u ranim godinama kada joj je djed kupio lutke. Alves je odrastala kao sramežljivo dijete i često se osjećala nesigurno zbog svog izgleda. Kasnije, kao mlada odrasla osoba, odlučila se podvrgnuti plastičnoj operaciji kako bi riješila probleme koje je imala sa svojim tijelom.

Do 2018. prozvana je ljudskom Ken lutkom i potrošila je pola milijuna na kozmetičke zahvate.

Do 35. godine Alves se podvrgnuo nebrojenim kozmetičkim tretmanima koji su, prema riječima TV zvijezde, ukupno koštali više od 500 tisuća dolara. U tom trenutku, Alves se još uvijek zvala Rodrigo, a njezina plava kosa i isklesan izgled priskrbili su joj nadimak ‘ljudska Ken lutka’. Potrošila je tisuće na zahvate poznate kao ‘cat eye lift’, nekoliko operacija nosa i operacije povećanja figure.

Godine 2020. Alves je otkrila da je trans te je otišla na operaciju promjene spola.

Foto: jessicaalvesuk / Instagram

Godine 2020. Jessica Alves odlučila je izaći u svijet i otkrila da se identificira kao žena te da će biti podvrgnuta operaciji promjene spola. “Poznata sam kao Ken, ali iznutra sam se uvijek osjećala kao Barbie. Godinama sam pokušavao živjeti svoj život kao muškarac. Stavila sam lažni šest paketića, imala sam lažne mišiće na rukama, ali lagala sam sama sebe. Ja sam žena i uvijek sam imala ženski mozak. Sada se moje tijelo poklapa s mojim umom,” priznao je Alves.

Foto: jessicaalvesuk / Instagram

Alves je do sada potrošio nevjerojatnih milijun dolara na plastične operacije, ali obećava da će prestati ići pod nož.

Foto: jessicaalvesuk / Instagram

Nakon što je objavila da je transrodna, Alves je dobila dodatne modifikacije tijela kako bi imala žensko tijelo. Uklonila je trbušnjake i navukla zaobljenu figuru, punašne usne i još manji nos. Do 2023. ukupan iznos novca koji je potrošila na kozmetičke tretmane tijekom godina popeo se na nevjerojatnih milijun dolara.

Međutim, čini se da je Jessica Alves konačno zadovoljna svojim tijelom, jer je nedavno otkrila da je “100% završila s plastičnom operacijom”. I dodao: “Izgledam nevjerojatno i osjećam se nevjerojatno. Volim biti žena i ponosim se time. Dok sam odrastala, u mislima sam imala dugu kosu i raskošno tijelo, a danas sam žena svojih snova.”

Foto: jessicaalvesuk / Instagram