Novosti

Ne biste vjerovali, 7 poznatih ličnosti koji su slučajno postali slavni!

Teško je povjerovati da je Jason Statham nekada bio član britanskog nacionalnog ronilačkog odreda, a Charlize Theron zamijećena je zbog svoje naglosti. Ovih 7 slavnih bi se vjerojatno nasmijali da smo im rekli da će biti nevjerojatno bogati i slavni. Ipak, evo ih, s puno obožavatelja i nevjerojatnim pričama za ispričati.

1. Charlize Theron

Jednom je Charlize pokušavala unovčiti ček koji joj je poslala majka, ali je službenica u banci to odbila učiniti jer je imala problem s državljanstvom. Charlize se počela svađati s blagajnikom, pokušavajući ga uvjeriti da joj da novac.

Metež je privukao pozornost Johna Crosbyja, agenta za talente koji traži buduće zvijezde. Bio je impresioniran odlučnošću 19-godišnje djevojke te joj je dao svoju posjetnicu. Čak joj je sam unovčio ček.

2. Ashton Kutcher

Ashton nije razmišljao o tome da postane glumac. Nakon završene srednje škole upisao je Sveučilište u Iowi na studij biokemijskog inženjerstva. Kasnije se odlučio okušati u manekenstvu te se prijavio na natjecanje International Modeling & Talent Association (IMTA). Čak je bio i model za Calvina Kleina.

3. Channing Tatum

Foto: instagram

Channing je radio različite poslove. Bio je hipotekarni posrednik, model, plesač, čak je radio i u vrtiću za pse. Glumca su primijetili i savjetovali mu da se posveti karijeri modela, što je i učinio. Nedugo nakon toga, Channing je brzo zarobio srca ljudi, a sada ga gledamo i na velikom platnu.

4. Natalie Portman

Foto: Instagram

Natalie je jela pizzu u pizzeriji nakon tečaja plesa. Iznenada joj je prišao agent i zamolio je da glumi u foto snimanju. Tada je imala samo 12 godina. Zapažena je, a umjesto da pleše na Broadwayu, kako se nadala, počela je glumiti.

5. Jason Statham

Jason Statham oduvijek je bio atletski tip. Proveo je 12 godina roneći natječući se za Britanski nacionalni ronilački odred, a kako bi zaradio nešto novca, prodavao je parfeme i nakit na ulicama. Ali jednog dana, agent agencije za sportske modele vidio ga je kako vježba u teretani i ponudio mu posao modela.

6. Harrison Ford

Foto: instagram

Ford je kod kuće imao 2 mala sina i trebao mu je stabilniji prihod. Počeo je koristiti svoje stolarske vještine kako bi spojio kraj s krajem. Jednog dana, dok je popravljao vrata za Freda Roosa, jednog od redatelja Ratova zvijezda, Roos ga je primijetio i bio impresioniran njegovim izgledom. Kasnije je dobio Forda na audiciji s Georgeom Lucasom.

7. Marilyn Monroe

Foto: Instagram

Kada je Marilyn (čije je pravo ime Norma Jean) imala 18 godina, radila je na sklapanju padobrana u tvornici Radioplane Aircraft u Burbanku u Kaliforniji. Jednog dana, fotograf je slikao žene koje su tamo radile, a nije mogao ne primijetiti šarm Norme Jean i nastavio ju je fotografirati. Kasnije je započela karijeru modela i potpisala svoj prvi filmski ugovor.

Sada kada ste vidjeli slavne osobe koje su slučajno stekle slavu, pogledajte kako su ove zvijezde izgledale u svojim prvim ulogama, neke od njih su neprepoznatljive. Ako želite zaroniti još dublje u svijet zvijezda, evo članka o slavnim osobama koje su studirale medicinu. Osim toga, upoznajte slavne malo bolje uz ovaj članak, u kojem korisnici dijele priče o tome kako su hodali s poznatim osobama.