Horoskop

Otkrijte koji horoskopski znakovi privlače bol i patnju

Svi smo upoznati s onom osobom koja konstantno kukaviči, prigovara, pati i plače zbog nečega. Osjećaju da su svi protiv njih i smišljaju zavjere protiv njih.

Evo pet astroloških znakova koji iz različitih razloga privlače bol i patnju. Da li ste vi ili vaši prijatelji jedan od njih?

Jarac

Foto:Pixbay

Postoje neki astrološki znakovi koji su veoma melankolični, a Jarac je jedan od njih. Za njih je izražavanje emocija ključno. Kada to ne čine, mogu potonuti u depresiju. Tako se bore s vlastitim emocijama da završe patnjom i bolom koju sami nanose sebi, navodi se u TimesOfIndia.

Bik

Foto:Pixbay

Bikovi su introvertirani i pomalo su previše vezani za svoju udobnu zonu. Mrze promjene i kad se samo jedna okolnost promijeni, postanu uznemireni i osjećaju bol kao da je cijeli njihov život u neredu.

Škorpion

Foto:Pixbay

Ovaj astrološki znak je veoma osjetljiv na patnju jer osjećaju duboko i intenzivno. Daju previše u svojim osobnim odnosima i lako budu povrijeđeni ako nešto ne ide dobro. Osjećaju više nego što je situacija stvarna. Pate od usamljenosti, pa čak i od razdvajanja. Čak ne dijele ni svoja osjećanja.

Rak

Foto:Pixbay

Rakovi su ljudi puni ljubavi i previše brižni. Možda će vam pokazati hrabro lice, ali iznutra su kao otopljeni vosak. Imaju slične karakteristike kao Škorpion, gdje osjećaju previše. Može se reći da je patnja sinonim za Rakove.

Ribe

Foto:Pixbay

Ribe su općenito vrlo ljubazne i ispunjene ljubavlju, ali također se mogu prepustiti mučeništvu. Ovaj autodestruktivan i sanjarski pogled na život ih navodi da privlače nepotrebnu patnju i bol.

Ovan, Blizanci, Lav, Djevica, Vaga i Vodenjak žive u stvarnom svijetu i teže rješavanju stvari na praktičan način. Njihov stav da postignu najbolje privlači dobre stvari u većini slučajeva.