Novosti

Samo ovako će 100% da vas zavoli: Prestanite trčati za njim

Ne morate posegnuti za čarobnim štapićem niti se osloniti na “popularne” trikove. U stvari, situacija je bolja nego što mislite, prema savjetima stručnjaka za veze. Evo što oni preporučuju.

1. Dopustite muškarcu da vas osvoji

Umjesto da neprestano trčite za muškarcem, dajte mu priliku da vas impresionira i zasluži vaše naklonosti i poštovanje. Muškarci vole brinuti se o ženama i osjećati se korisnima. Kada mu omogućite da preuzme odgovornost u vezi, osjećat će se cijenjeno i muževno.

2. Izrazite svoje misli i stojite iza njih

Najbrži način da osvojite njegovo poštovanje i divljenje je da izrazite svoje mišljenje i držite se svojih granica. Nemojte se bojati izreći ono što mislite i ne brinite previše o tome kako će on reagirati. Ako želite više vremena zajedno ili češće komunicirati, jednostavno mu to recite. Biti iskren, otvoren i direktan uvijek je najbolji pristup.

3. Prestanite pričati i počnite slušati

Često imamo potrebu da muškarcu ispričamo sve svoje probleme i brige, ali zaboravljamo da su i oni željni razgovora. Muškarci možda neće izravno tražiti da ih saslušate, ali duboko u sebi to žele. Prestanite raditi druge stvari i posvetite mu pažnju kada vam se obrati ili kada želi podijeliti nešto s vama. Pokazivanje interesa za njegovu stranu razgovora bit će cijenjeno i pridonijet će jačanju vaše veze.

4. Volite sebe ako želite da vas on zavoli

Koliko više volite sebe, toliko će vas i on više voljeti. Samopouzdanje i samopoštovanje igraju važnu ulogu u privlačnosti. Bez obzira na to kako ste izgubili povjerenje u sebe, važno je ponovno pronaći tu privlačnu ženu koju vidite u ogledalu. Osjećaj neprijateljstva prema sebi nije privlačan i niska samoljubav može udaljiti muškarca od vas. Ako ne volite sebe, teško je očekivati da će vas drugi cijeniti.

5. Ne oslanjajte se na tuđe potvrde, već vjerujte u sebe

Nemojte stalno očekivati da će vas on stalno hvaliti ili udijeliti vam komplimente. Očekivanje stalne potvrde od drugih može opteretiti odnos. Umjesto toga, razvijte vlastitu samopodršku i samopohvalu. Kada vjerujete u sebe i pokazujete samopouzdanje, muškarac će se osjećati slobodnije da iskaže svoje iskreno divljenje prema vama.

Zapamtite, najvažnije je biti autentičan i pružiti muškarcu priliku da vas upozna i cijeni vas onakvima kakvi stvarno jeste.