Novosti

3 znaka da se muškarac samo igra sa vama i da ne želi ništa ozbiljno, 3 znak je ključan!

Ocjenjivanje stvarnih namjera muškaraca – da li traže dublju vezu ili površan provod – često je zamršen zadatak. No, ipak, postoji način da se priđe tom pitanju.

Unutar muškog svijeta, susrećemo različite pristupe zavođenju. Za neke, zavođenje je isključivo igra, a ljubav predstavlja polje za osvajanje. Drugi, s druge strane, koriste broj osvojenih žena kao svoju meru muževnosti, što je znak nezrelosti. Neki pak ne žele ozbiljno vezivanje, uprkos upornom trudu oko osvajanja žena.

Ovo su oni koji koriste manipulaciju kao oruđe, koristeći uverljive reči i šarmantne gestove, ali njihova dela ne stoje u skladu sa obećanjima koja daju. Takvo ponašanje se često shvati tek kada je već kasno, i oni se pokažu kao lovci na trofeje.

Otkrijte u nastavku znakove koji mogu ukazati na osobu koja se igra s vašim osjećanjima:

1. Ravnodušnost prema vašem životu: Ovo je osoba koja nije zainteresovana za vas, vašu prošlost, sadašnjost ili budućnost. Ne postavlja pitanja, ne pokazuje znakove interesovanja za vas kao osobu.

Možda će vas zanimati:

Uz ove male psihološke trikove ZAVEST ćete svakog muškarca, igrajte se njegovim umom!

Ako želite zdravu vezu ili brak, ovih 5 stvari MORATE da radite zajedno!

2. Hladan dodir, požudan pogled: Njegov dodir je daleko od nježnosti, a u njegovim očima se ogleda samo požuda. Brzo želi preći na fizičku dimenziju veze.

3. Površnost kao obilježje: Osjećate da sve kod njega ima površan karakter, od komentara do dodira. Kad iskažete želju za dubljim povezivanjem, on postaje defanzivan i tvrdi da tražite previše.

Ova promišljanja trebaju služiti kao vodič, podsjetnik da prave namere često dolaze do izražaja kroz pažnju, dubinu i iskrenost.