Novosti

Ako želite zdravu vezu ili brak, ovih 5 stvari MORATE da radite zajedno!

Kako biste postigli istinsku sreću u ljubavi i braku i zdravu vezu, ključno je graditi povjerenje i biti spremni na kompromis.

1) Ograničite vrijeme provedeno na telefonu: Mnogi parovi primijete da njihovi partneri zbog telefona gube pažnju prema njima, stoga je važno to promijeniti. Postavite si cilj da se svakog dana na određeni vremenski period isključite sa svih uređaja i potpuno se posvetite partneru.

Može biti ujutro ili navečer, ovisno o dogovoru s voljenom osobom.

2) Posvetite vrijeme povezivanju s partnerom: Ako možete odvojiti vrijeme za gledanje epizode serije, možete i za svog partnera. Rezervirajte 45 minuta tijekom dana kada ćete se potpuno posvetiti voljenoj osobi, saslušati je i podijeliti svoje misli.

Zajedničko gledanje serija nije dobra aktivnost za povezivanje – tijekom tog vremena sve što bi vas moglo ometati treba biti isključeno.

3) Redovito radite nešto spontano zajedno: U dugim vezama lako je upasti u rutinu. Kako biste prekinuli monotoniju, barem jednom mjesečno organizirajte nešto zabavno poput aktivnosti koje ste radili na početku veze.

Nakon zajedničkog odlaska na koncert ili u kino, oboje ćete se osjećati bolje i povezanije.

4) Razgovarajte o financijama svaki mjesec: Prema istraživanjima, 70% parova se svađa zbog novca. Problemi nastaju kada odlaganjem razgovora o financijama stvari eskaliraju ili kad izbjegavate rješavanje financijskih pitanja.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

Stoga, barem jednom ili dvaput mjesečno, odvojite 15 minuta kako biste pregledali financije i razgovarali o njima.

5) Kultivirajte zahvalnost: Zahvalnost je povezana s osjećajem sreće, stoga svakodnevno izražavanje zahvalnosti može poboljšati vaše mentalno i emocionalno stanje, kao i unaprijediti vašu vezu.

Obavezno primijetite stvari koje partner čini za vas i ne zaboravite mu se zahvaliti, čak i za male geste.