Novosti

Žena se vratila s odmora i pronašla veliku zmiju kako je čeka u WC-u (VIDEO)

Kupaonica je privatni prostor i možda posljednje mjesto na kojem želite pronaći neželjene posjetitelje. Ali to se dogodilo jednoj ženi, koja je bila šokirana kada se vratila kući i zatekla stvorenje koje se skriva u njezinoj toaleti.

Prema 12 News, Michelle Lespron iz Arizone nedavno se vratila kući s putovanja u Nashville, ali tek što se smjestila otkrila je da nije sama.

Otvorivši poklopac WC školjke u svojoj kupaonici, zaprepašteno je otkrila da je tamo čeka velika zmija!

“Odmah sam zalupila poklopac kad sam to vidjela”, rekla je Michelle za 12 News.

“Mislila sam da je ovo doslovno samo horor roman”, rekla je za CBS 5. “Posla sam to poslala nekolicini ljudi i doslovno su svi mislili da se šalim s njima, a ja sam kao ne to je moj kupaonica, a to je ono što me čekalo nakon mog putovanja.”

To je prizor koji bi svakoga prestrašio, ali ubrzo je Michelle dobila pomoć da ukloni skliskog uljeza.

Zaposlenik po imenu Nick iz lokalne tvrtke Rattlesnake Solutions došao je i sigurno uklonio zmiju iz WC školjke.

Ako vas priča već nije uznemirila, Rattlesnake Solutions podijelio je video svojeg kućnog posjeta, pokazujući koliko je ova zmija bila velika i zastrašujuća — dok ju je zaposlenik pokušavao ukloniti, zmija mu je zastrašujuće zasviždala… ništa želite biti oči u oči kada samo pokušavate “ići”.

Zmija je identificirana kao coachwhip, također poznata kao crvena trkačica. Bryan Hughes, vlasnik tvrtke Rattlesnake Solutions, nazvao ju je “brzom, inteligentnom zmijom, jede zmije čegrtuše, penje se na drveće, penje se po kućama, radi što hoće”.

Međutim, iako su zmije česte u pustinji Arizone, rekao je da je vrlo rijetko da se zmije pojave u toaletima ljudi, tako da to nije nešto oko čega treba previše brinuti.

“Možda je jedan od svakih 1500 poziva zmija u WC-u ili manje, pogotovo velika zmija kao što je to vrlo rijetko”, rekao je Hughes za CBS 5.

Unatoč tome, Michelle je bila potresena incidentom sa zmijom i za svaki slučaj poduzima dodatne mjere opreza: “Stalno sam puštala vodu u WC-u prije nego što sam uopće odlučila sjesti”, rekla je za 12 News. “Uvijek ostavljam poklopac WC-a zatvoren, a moj otac je stavio rešetke na vrh svih otvora na mom krovu kako zmije i druge životinje ne bi mogle proći kroz njih!”

Pogledajte video ispod: