Novosti

Ako primjetite ova 3 znaka kod žene, znajte da je OHLADILA od vas i da je gotovo!

Veze nikada ne završavaju na jednostavan način. Iako se može dogoditi da danas doživite prekid, dok je jučer sve izgledalo savršeno, proces raskida nikada nije olakšavajuća i brza odluka. Bez obzira na to jesu li uloge ostavljača ili napuštenog.

Posebno kod ženske perspektive često izgleda da one donose brze i lakše odluke o prekidima. No, stvarnost nije tako jednostavna. Odluka o prekidanju emotivne veze kod žene nikada ne izranja iznenada. Ta odluka kod nje nikada nije impulzivna, već upravo suprotno tome. Ona je sazrijevala unutar nje tijekom tjedana. Osjećaji su se polako ohlađivali sve dok nije došao trenutak kada je shvatila da je kraj potreban.

Muški um često ne može razumjeti ovo i često dolazi do iznenađenja kada prekid nastupi naglo. Ali, kako smo već napomenuli, naglo nije točno. Postoje suptilni znakovi koji ukazuju na postepeni ohladak ženskih osjećaja. Evo o čemu se radi:

1. Reakcije najbližih prijateljica ili bliskih rođaka imaju poseban značaj. Što to implicira?

Žena ne može otvoreno priznati svoje sve hladnije osjećaje partneru, ali ne može ih ni potisnuti. Zato ih dijeli sa svojim bliskima. Zato je važno pratiti kako se ponašaju njezine najbolje prijateljice i rođaci jer bi oni mogli biti nositelji više informacija.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

2. Žena više ne ispunjava zahtjeve, molbe i želje. Kada je zaljubljena, ništa joj nije preteško učiniti za svog partnera.

Inspiriraju je osjećaji, energija i ljubav. No, kad ljubav izblijedi, čak i najmanji zahtjevi postaju dosadni i iscrpljujući. Postaje umorna, prioriteti se mijenjaju i partner više nije na vrhu liste.

3. Nema više osjećaja jedinstva. U zaljubljenom odnosu ljudi provode mnogo vremena zajedno, dok samo kratko vrijeme provode odvojeni. Kada žena osjeti da se ljubav gasi, postepeno gubi to jedinstvo. Počinje se fokusirati na sebe, partner je manje važan, a život partnera i njegovi problemi postaju sve udaljeniji. Život pod istim krovom počinje ličiti na dva stranca.