NovostiŽivot

Fatalne greške koje žene rade: Otkrivamo 5 načina na koje žene nehotice uništavaju privlačnost kod muškaraca

Kada žena želi osvojiti muškarca, postaje izuzetno proaktivna i ulaže značajan napor kako bi izgradila odnos s njim.

Načina kako zainteresirati muškarca je mnogo: pažljivo pazi na svoj izgled, prilagođava svoje ponašanje i strastveno flertuje. Ukoliko je i muškarcu privlačna, očekuje se da će odgovoriti istom mjerom.

To je uobičajeni tijek događaja. No, katkada se stvari zakompliciraju, te žena, želeći impresionirati muškarca, pređe granicu i počne sebe umanjivati. Nažalost, takav pristup može ubrzo izgubiti interes muškarca.

Iako često nesvjesno, njeni postupci otkrivaju da se stavila u neugodan položaj. Kako se to očituje?

1. Dokazivanje superiornosti svima oko sebe. No, ona to čini kako bi muškarcu stvorila dojam da je vrijedna pažnje.

2. Inzistiranje na provođenju više vremena zajedno. Iako s dobrim namjerama, prekomjerno namećanje prisutnosti može postati teret za partnera.

3. Traženje prevelike naklonosti. Često zahtijeva previše pažnje od muškaraca, vjerujući da je takvo ponašanje poželjno.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

4. Nepotrebno žuriti svaki put kada muškarac nazove. Često žene reagiraju na taj način – muškarac nestane na nekoliko dana, a onda se vrati kao da se ništa nije dogodilo. No, brza reakcija na takve pozive može narušiti njezinu samopouzdanost.

Prije nego trči prema njemu, preporučuje se da prvo procijeni situaciju. Ako se nađe u sličnoj situaciji, važno je prvo razumjeti što se točno dogodilo. Inače, mogla bi biti lak plijen.