Život

Čudesan lijek za čiščenje pluča: Uklanja sekret u roku od 5 minuta!

Pluća se ponašaju poput spužve, filtriraju različite tvari, od onečišćenog zraka pa sve do cigareta. Akumuliraju sluz, što može rezultirati ozbiljnim posljedicama. Nagomilavanje sluzi u plućima nije samo neugodno, već u ozbiljnijim slučajevima može izazvati gušenje.

Kada se plućne alveole jednom zaprljaju, potreban je poseban lijek kako bi se riješio taj problem.

No, postoje prirodni lijekovi koji mogu pomoći da se ovaj organ sam očisti, a jedan od najomiljenijih korišten je od strane Rusa već stoljećima.

Isprobajte ovu prirodnu mješavinu koja će pomoći izbaciti sluz i olakšati čišćenje bronha. Posebno je učinkovita kod kašlja uzrokovanog pušenjem.

Sastojci:

1 žlica jabučnog octa
manji komadić svježeg korijena đumbira (veličine 6-8 mm)
1 žlica kokosovog ulja
1 žličica meda

Priprema:

Nasjeckajte đumbir na komadiće i stavite ga u čašu vode. Prokuhajte i pustite napitak da se ohladi. Kod jakog kašlja dodajte kokosovo ulje, jabučni ocat i med. Ovu količinu popijte odmah.

Ovaj domaći “lijek” za čišćenje bronha i pluća konzumirajte kad god osjetite otežano disanje.

Možda će vas zanimati:

Stavite luk blizu svog kreveta na jednu noć, kad se probudite nećete moći vjerovati

Zašto se osjećamo kao da padamo dok tonemo u san?

Također, čaj od islandskog lišaja ima ljekovito djelovanje kod snažnog kašlja, bronhitisa i upornog, takozvanog “magarećeg kašlja”. Ovaj čaj ima blago gorak okus, stoga je preporučljivo dodati mu med. Da biste pojačali učinak, možete dodati nekoliko kapi tekućeg ekstrakta ehinaceje, izvještava Najžena.