Horoskop

3 horoskopska znaka koja vole samo sebe, kad nisu u cetru pažnje užasni su!

Narcisi ne mogu bez kontinuirane pažnje drugih i redovito zanemaruju svoje nedostatke. U osnovi takvog ponašanja često leže rane iz djetinjstva, osobito kod ljudi koji su u toj osjetljivoj fazi odrastanja doživjeli odbacivanje od vršnjaka, učitelja ili roditelja. Zbog toga se narcizam često naziva i žeđu za ljubavlju.

Prema astrolozima, najviše narcisa rađa se u slijedećim znakovima Zodijaka.

Lav

Lavovi su često iznimno samopouzdani, no uvijek balansiraju na rubu sa svojim egom. Ako ga ne kontroliraju, mogu postati sebični. Rijetko prihvaćaju tuđe mišljenje i obično vjeruju da su uvijek u pravu. Retko se spremaju na kompromise i mogu biti iznimno sebični.

Škorpion

Imate dvije strane. Kad ste dobro raspoloženi, možete biti najčarobnija osoba na svijetu. No, kad vas nešto naljuti, sve osim vas samih nestaje iz vida. U razgovoru volite dominirati i rijetko uzimate u obzir savjete ili mišljenja drugih. Često Škorpioni žele da svi budu u iščekivanju samo njih. Obožavaju biti u središtu pozornosti, a kad nisu, mogu podići dramu samo da privuku poglede.

Možda će vas zanimati:

Horoskop otkriva najzavodljivije žene: Prvo mjesto pripalo je fatalnim zavodnicama!

Tri najproblematičnija horoskopska znaka i zašto ih mnogi ne vole

Vodenjak

Poznajete svoju vrijednost i znate se izboriti za sebe i druge, ali skloni ste činiti stvari isključivo zbog vlastite slave i popularnosti. Često ne birate sredstva kako biste bili u središtu pozornosti. Rijetko slušate tuđe mišljenje, a kad netko pokušava usmjeriti vas, doživljavate to kao ograničenje slobode. U ljubavnim vezama ovo često stvara izazove.