Horoskop

Ovo je najomrženiji horoskopski znak: Arogantan i tvrdoglav

Rijetko tko voli razmišljati o tome da nije omiljen, a kad su u pitanju znakovi Zodijaka i njihove karakteristike, ovisno o osobi koju pitate, dobit ćete različite odgovore. Istina je da svaki znak ima svoju tamnu stranu, baš kao što svaka osoba ima neku manu, ali astrologija ipak na temelju općih osobina određuje koji je najmanje voljen među njima.

Neki će tvrditi da je to vjerojatno Devica zbog sitničarenja, neki će reći da su to Blizanci zbog dvostrukoće, a neki bi mogli spomenuti slatkorečivog Bika ili osjetljivog Raka.

No, osobe rođene između 23. srpnja i 22. kolovoza u znaku Lava privlače najviše kritičara, posebno zbog ljubomore, perfekcionizma i nadmenosti. Ljudi često postanu zasićeni lavljim dominiranjem, a to može biti ključni razlog. Ovo su karakteristike koje čine Lavove najmanje voljenima u Zodijaku:

Stalno traže pažnju

Kao vatrenom znaku pod vlašću Sunca, pažnju doživljavaju kao nešto što je zagarantirano. Vole biti u središtu pažnje i neće stati dok svi pogledi ne budu uprti u njih. Također, teško se mogu povezati s tuđim problemima.

Egoistični su

Četvrti znak Zodijaka može biti izrazito sebičan i egoističan. Stvarno vjeruju da je svijet oko njih i da je u redu učiniti sve kako bi tako ostalo. Nesvjesno će zanemariti tuđe potrebe kako bi zadovoljili samo svoje. Uvijek prvo razmišljaju o sebi.

Arogantni su

Nitko oko sebe ne voli ljude s kompleksom superiornosti, a to su definitivno Lavovi. Izrazito su arogantni, prepotentni i teško prepoznaju vlastite mane. Nije lako biti s njima kad neprestano hvale sebe i svoje postupke.

Uporni su

Iako je Bik najuporniji znak Zodijaka, a ni Jarac nije daleko zaostao, Lav im pruža ozbiljnu konkurenciju. Uporni su i ništa im se ne može dokazati. Promijeniti mišljenje jednog Lava gotovo je nemoguća misija, posebno ako se radi o nečemu što su pažljivo promislili.

Možda će vas zanimati:

Uz ove male psihološke trikove ZAVEST ćete svakog muškarca, igrajte se njegovim umom!

Ako želite zdravu vezu ili brak, ovih 5 stvari MORATE da radite zajedno!

Jako su ljubomorni

S obzirom na to da uživaju biti u centru pažnje, nije iznenađujuće što su ljubomorni. Posebno ako primijete da je netko talentiraniji od njih ili dobiva više pažnje. Zahvaljujući svojoj natjecateljskoj naravi, tuđi uspjeh će kod njih probuditi ljubomoru. U vezama su ljubomorni na partnera ako poklanja pažnju drugoj osobi, piše krstarica.com