Zanimljivosti

Ko je majka djeteta na slici? Odgovor otkriva važnu stvar o vašoj ličnosti!

Psihologija bi mogla otkriti mnoge stvari o nama koje nikada sami ne bismo uspjeli saznati.

Pogledajte pažljivo ilustraciju ispod i pokušajte zaključiti koja od dvije žene koje sjede jedna nasuprot drugoj jest prava majka djeteta koje se igra.

Foto: Twitter/Dr. Vivek Bindra

Ako ste odabrali ženu s desne strane, taj odgovor nije tačan.

Ovo je izbor koji je odabralo 70% ljudi, ali taj izbor je netačan. Možda niste bili dovoljno fokusirani da uočite detalje slike. Ipak, ta odluka može mnogo reći o vama i vašem karakteru.

Vi ste kreativna osoba, razmišljate izvan okvira i želite izraziti tu svoju prirodu kroz sve aspekte života. Slikanje, glazba, stvaranje – sva su to područja gdje se osjećate ugodno. Također ste skloni avanturama, što vas čini vrlo zanimljivom osobom u društvu. Vrlo ste dobar prijatelj, i kada netko treba savjet, prvo vas kontaktira. Emotivni ste i novac nije na prvom mjestu za vas.

Ako ste, s druge strane, izabrali ženu s lijeve strane, tačan je odgovor. Ona je majka djeteta, što se vidi po tome kako je dijete okrenuto prema njoj. Djeca obično traže potvrdu od roditelja za sve što rade, pa su često tijekom igre okrenuta prema njima.

Možda će vas zanimati i ovo:

Naučite čitati ljude: Govor tijela otkriva mnogo o nama, na koji način prekrštate ruke?

Test ličnosti koji otkriva sve o vama: Izaberite ženu koja vam izgleda najstarije i otkrijte važnu stvar o sebi!

Vaš izbor otkriva da ste dobri u primjećivanju detalja i znate se nositi s važnim stvarima u životu. Lijeva strana vašeg mozga je aktivna i utječe na logičko razmišljanje. Uvijek imate kontrolu nad emocijama, čak i prilikom donošenja teških odluka. Niste pretjerano otvoreni prema drugima, ali ste među bliskim osobama omiljeni, posebno zbog svog humora

Pokušaje riješiti ovu mozgalicu:
Misterija na Twitteru: CIA izaziva pratitelje da otkriju koliko je sati na zagonetnoj fotografiji