Novosti

Možete li pronaći krunu na slici za manje od 15 sekundi?

Usavršite svaki detalj u svom izgledu kako biste mogli dati svoj um na procjenu. Slika prikazuje tipičnu spavaću sobu, ali postoje stvari koje ne prolaze nezapaženo. Vjerujte svojoj mašti i pokušajte.

Misija je pronaći skrivenu krunu, s vremenskim ograničenjem od 15 sekundi. Saznajte kako napreduje vaša vidna oštrina i usudite se prebroditi ovaj viralni. Vizualni izazovi dali su sat na društvenim mrežama, a ja vam govorim o testu koji će vas okrenuti naglavačke. Za običnog korisnika Depora ovo je nešto slično izazovu pronalaska skrivenog psa među hrpom ručnika.

Kao i obično, volimo vam dati teške testove, a ključni faktor igranja sa sekundama mogao bi vam zadati glavobolju. Hajde, vrijeme je da shvatiš. Počnite tako što ćete tempirati svoje vrijeme kako kasnije ne biste naišli na probleme.

Slika prikazuje jasno uređenu spavaću sobu, s detaljima koji ne mogu proći nezapaženo. Misija dana je pronaći gdje je skrivena kruna. Također, ne propustite priliku za izazov. Imajte povjerenja i počnite.

Foto: Bright Side

Boje predmeta mogu zavesti vaše oči i dovesti vas u određene zabune. Oni su očito ometajući čimbenici koji vam neće pomoći s vremenskim ograničenjem. Imate još samo pet sekundi. Ako odustanete, odgovor je na slici koja je jasno označena.

Pogledajte ispod:

.
Možda će vas i ovo zanimati:

Koja od njih nije majka? Odgovorite na test i saznajte šta krije vaša ličnost!

.
.
.

Foto: Bright Side[/caption