Zanimljivosti

Navedite u kojem položaju spavate i otkrijte šta to govori o vama, nama je pogodilo!

Prije nego što se uključite u vizualni test, molim vas da razmislite o tome kako spavate. A to je da na slici koju ćete pronaći ispod možete vidjeti ženu koja sanja u različitim položajima. Morate odabrati položaj za miran odmor. Da, ništa više.

Pogledajte sliku:

Foto: namastest.net

Pročitat ćete značenje alternative koju ste odabrali u odjeljku s rezultatima. Sigurno ćete se iznenaditi, ali imajte na umu da oni nemaju znanstvenu valjanost, kao što mnogi misle. Ako vam to nije problem, samo naprijed! Korisnici koji su sudjelovali u vizualnom testu nisu požalili jer su bili oduševljeni.

Položaj spavanja 1:
Ako spavate u ovom položaju, nježni ste, ranjivi, sramežljivi i osjetljivi. Uvijek pomažete drugima. U svom profesionalnom životu ističete se kao ozbiljna osoba. Previše razmišljate o stvarima koje ne možete kontrolirati.

Položaj spavanja 2:
Ako spavate u ovom položaju, vrlo ste introvertirana osoba. Volite rutinu. Ozbiljno shvaćate kritike i mišljenja drugih. Ističete se i kao perfekcionist.

Položaj spavanja 3:
Ako spavate u ovom položaju, vi ste društvena, zabavna i dobra osoba. Drugi vam mogu vjerovati. Shvaćate važnost veza.

Položaj spavanja 4:
Ako spavate u ovom položaju, ne pokazujete svoju slabost kada je u pitanju komunikacija s ljudima. Volite sport i avanture.

Položaj spavanja 5:
Ako spavate u ovom položaju, vi ste osoba otvorena za odnose, promjene i nova iskustva. Ističeš se po tome što si sumnjičav. Ne vjerujete lako drugima. Teško vam je donositi velike odluke.

Možda će vas i ovo zanimati:

Koja od njih nije majka? Odgovorite na test i saznajte šta krije vaša ličnost!

Položaj spavanja 6:
Ako spavate u ovoj pozi, samouvjerena ste i odana osoba. Za vas je prijateljstvo iznad svega. Također se ističete kao empat.