Život

Ova 3 znaka otkrivaju da on voli drugu

Neki odnosi ili brakovi znaju upasti u određenu monotoniju, te se tada često javi potreba za nekom novom i uzbuđujućom osobom. I dok većini to ostaje samo želja u mislima, mnogi se odlučuju i ostvaruju takve želje.

Budući da ne možemo stavljeni onoga koji nam se mota po umu pod mikroskop, niti ga podvrgnuti ispitivanjima kako bismo otkrili čiji ritam srca zaista kuca u njemu – za vas ili nekog drugog – donosim nekoliko znakova koji sugeriraju da vaš dragi možda više ne gleda vas s istom strašću, izvještava She.hr.

1. Nepoznanik

Kad ste ga prvi put upoznali, bio je iznimno šarmantan, prema vama je iskazivao pažnju, donosio cvijeće, smijao se vašim dosjetkama i zureći vam ravno u oči. No nešto se promijenilo, vaša tajna veza prekinula se i pred vama je sada gotovo stranac.

On djeluje odsutno i udaljeno, a nekadašnji nježan pogled u oči postao je prošlost. To može ukazivati na to da više niste usklađeni, te da svoju emocionalnu energiju sada koristi kako bi osvojio neku drugu osobu.

2. Isprike i opravdanja

Više nema vremena da vas pričeka nakon posla; iznenada ima obaveze kao što su nogomet, kava ili različiti dogovori. Poruku nije poslao jer je bio zauzet, a poziv nije obavio jer je bio još zauzetiji. Takve opravdanja ili izjave poput “Ne mogu jer već imam planove,” koje jasno ne uključuju vas, ukazuju na to da se u sve te minute njegova srca nazvanog raspored uvukla neka druga osoba.

Možda će vas zanimati:

Vaš datum rođenja otkriva velike stvari koje vas očekuju u životu

Ovo su 3 horoskopska znaka sa najjačom psihom, lagano će savladati sve teške situacije

3. Govori mnogo iz straha

Kada je kriv, čak i ako je napravio tek manju pogrešku ili čak samo pomislio na nju, vaš dragi postaje izuzetno pričljiv kako bi sakrio svoje postupke. Možda će početi detaljno opisivati svoj dan ili će biti iznimno susretljiv. No, osobe koje strahuju od otkrivanja često će okriviti svoju trenutnu partnericu za razne stvari, kako bi u svojim očima opravdali svoje laži i prevare.