Zanimljivosti

Na koji način držite šolju dok pijete kafu ili čaj? Ovaj test ličnosti otkriva skrivenu istinu o vama

Izaberite sliku koja odražava vašu naviku ili način na koji se najugodnije osjećate držeći šalicu kave ili vašeg drugog omiljenog pića.

CLASSLIFESTYLE.COM

Evo što ovaj test ličnosti otkriva o vama:

1.

Ako pomaknete mali prst u stranu, vjerojatno ste samopouzdana osoba. Vjerujete u sebe i smatrate da možete postići svoje ciljeve bez pomoći izvana. Rijetko pravite kompromise jer smatrate da ste često u pravu u bilo kojem sporu. Možda ste lider ili želite postati lider. Možda ste već na putu prema svom cilju. Znate brzo i precizno donositi čak i najteže odluke. Talantirani ste i imate moć prepoznavanja talenata drugih te ih usmjeravanja u pravom smjeru. Duša ste društva kako među prijateljima tako i u novom timu. Cijene vas oni oko vas i vaša obitelj.

2.

Ako šalicu držite oba rukama, onda ste iskrena i osjetljiva osoba. Volite ljude i spremni ste pomoći čak i nepoznatima. Nikoga ne osuđujete i razumijete da postoje teške životne situacije koje mogu dovesti ljude u različite okolnosti. Znate saslušati i pružiti vrijedan savjet, ali istovremeno možete zaboraviti na vlastite probleme i obveze. Neki možda koriste vaše osjetljivo srce. Ne dopustite im da to učine. Važni su vam mir, čistoća i udobnost. Posvetite vrijeme i sebi. Neka drugi brinu o vama i pružaju vam toplinu.

3.

Ako šalicu držite čvrsto jednom rukom za dršku, to znači da ste pragmatična osoba. Uravnotežena ste i ne donosite ishitrene odluke, već sve dobro razmotrite. Ne podnosite nepravdu, smatrajući je neprihvatljivom. Ne tolerirate uvrede u svom prisustvu i uvijek štitite napadnutu stranu. Ipak, istovremeno skrivate osobne emocije, sprječavajući ih da izbiju na površinu. Ponekad ih treba pustiti da slobodno teku, jer postoje ne samo pozitivne, već i negativne emocije koje pritišću iznutra. Ako ne želite da drugi vide vaše emocije, doživite ih sami ili s prirodom. Iako, ako pokažete čak i svoje najslabije emocije, znajte da vas nitko neće smatrati slabašnim. Naprotiv, vjerovatno će vam još više vjerovati, posebno ako se radi o vašem srodnom duhu.

4.

Ako šalicu držite gotovo za dno, tada ste vrlo pažljiva i uredna osoba. Ponekad vam se čini da vas varaju ili da vam se nešto prikriva. Razmišljate o svakom koraku do najsitnijih detalja i bojite se napraviti nešto pogrešno. Ne činite nepromišljene radnje, rješavate probleme polako i razmatrano. Pažljivi ste čak i u pitanjima ljubavi. Ne vodite se emocijama i uvijek saslušavate svoje srce. Možda ne morate biti toliko oprezni; ponekad možete dopustiti osjećajima i divljim snovima slobodu!

5.

Držite li šalicu jednom rukom za dršku, a drugom šakom pridržavate oko šalice? Vjerojatno ste upadljiva osoba, lako vas je uvrijediti i povrijediti. Nemate puno povjerenja u druge, i da biste to stekli, moraju izvršiti određeni čin. Volite pažnju i brigu voljenih. Ni sami ne štedite na toplini i pažnji. Za vas je obitelj ključna. Potrebna vam je udobnost kod kuće i okruženje dragih ljudi.

6.

Ako šalicu držite prstima na gornjoj ivici, provlačeći nekoliko prstiju ispod drške, vjerojatno živite život i ne opterećujete se sitnicama. Mirni ste i optimistični. U svemu vidite prilike. Volite eksperimentirati i brzo prelazite na nove stvari, ne razmišljajući previše o tome što će iz toga proizaći. Energična ste i ciljana osoba, ali ponekad donosite ishitrene zaključke ili radite stvari na brzinu. No, to vam zapravo ne smeta. Unosite energiju drugima oko sebe i možete biti vođa u svom poslu.