Zanimljivosti

Dobili su ono što zaslužuju: 10 primjere kako treba postupiti sa onima koji ne poštuju red

Često se suočavamo s izazovnim situacijama u kojima primjećujemo da pojedinci namjerno demonstriraju nepristojno ponašanje, zanemarujući posljedice koje to može imati na druge.

U odabranim slikama, ljudi su odlučili preuzeti kontrolu nad situacijom i jasno pokazati onima koji iskazuju bezobrazno ponašanje da će snositi posljedice, piše lajk.hr

Jedan gospodin odbio je platiti radnicima koji su očistili njegovo dvorište, pa su mu sav nered koji su oni očistili ostavili ispred njegove kuće.

Foto: Reddit

Iako razumijemo osjećaj frustracije, postavlja se pitanje tko bi se upuštao u obilazak susjedstva kako bi skupljao pseći izmet?

Foto: Reddit

Na parkiralištu ove zgrade, svatko tko nije zaposlenik, a parkira svoj automobil, suočit će se s kaznom od strane zaposlenika.

Foto: Reddit

Jedan stanovnik nije želio zbrinuti svoje smeće, pa mu je cimerica odlučila ostaviti sve ispred vrata spavaće sobe.

Foto: Reddit

Kako bi odgovorili na uporne krađe paketa od strane susjeda, odlučili su im pripremiti neugodno iznenađenje – u kutiju su stavili nekoliko iskorištenih pelena.

Foto: Reddit

Muškarca iz stana iznad su sedmicmabudili neprijatnim bukom u ranim jutarnjim satima. Sada je odlučio uzvratiti istom mjerom te svako jutro, tačno u tri sata iza ponoći, koristi usisavač na stropu kako bi mu vratio istu dozu neugodnosti.

Foto: Reddit

Nakon što su vlasnici farme više puta zamolili vozača kombija da se makne s njihova ulaza, odlučili su preuzeti stvar u svoje ruke i dati mu pouku.

Foto: Reddit

Jedna žena je bila suočena s neprestanim krađama soka na poslu, pa je odlučila začiniti rub ljutom papričicom.

Foto: Reddit

Vlasnik bicikla je ukrao bicikl lopovu i ostavio mu poruku.

Foto: Reddit

Čovjek je namjerno parkirao ispred zgrade i bio bezobrazan nakon što su ga zamolili da se makne. Zaposlenici su mu na kreativan način odlučili uljepšati dan.

Foto: Reddit

Situacija kada parkirate na mjestu gdje to nije dozvoljeno.

Foto: Reddit

Zaposlenici trgovine su se “osvetili” nepristojnom vozaču koji je parkirao na mjesto predviđeno za kolica, na svoj jedinstven način.

Foto: Reddit

Stariji brat i sestra su željeli posložiti sve Pokemon karte na podu, ali ih je mlađi brat namjerno ometao. Odlučili su riješiti problem na svoj način, a čini se da se mlađem bratu to nije svidjelo.

Foto: Reddit