Optička iluzijaPsihologija

Šta ste prvo vidjeli na slici otkriva u potpunosti kako se nosite sa problemima!

Kroz ovaj test ličnosti možemo istražiti je li nam draža uloga u kojoj postavljamo smjernice o tome kako se nositi s određenim izazovima ili se osjećamo sigurnije u ulozi osobe koja prati takve smjernice.

Pažljivo promotrite sliku i odgovorite na pitanje što ste prvo primijetili – dva aligatora ili pticu s raširenim krilima?

Foto: Brightside

Ako ste prvo uočili dva aligatora…

Ako ste prvo zamijetili dva aligatora jedan nasuprot drugome, to znači da preferirate imati kontrolu nad svim aspektima svog života i biti na čelu svake odluke. Rođeni ste vođa i uživate biti ta osoba koja usmjerava ljude kamo trebaju i što trebaju raditi jer ne volite primati naredbe od drugih.

Međutim, ako ste prvo primijetili pticu s raširenim krilima u žutom prostoru, to ukazuje da vam je ugodnije sjediti na stražnjem sjedalu automobila i pustiti druge da vam govore što biste trebali raditi. To ne znači da niste sposobni lider ili da nemate izvrsne vođstvene vještine; jednostavno preferirate kada vam se jasno kaže što trebate učiniti.

Ako ste primijetili i aligatore i pticu…
Ako ste primijetili obje slike, to ukazuje da ste sposobni prilagoditi se situaciji i postupati prema njoj. Nije bitno tko upravlja ili koga treba usmjeravati; bez obzira na okolnosti, obavit ćete dobar posao jer stavljanje dobrobiti drugih na prvo mjesto važno vam je bez obzira na okolnosti.