Zanimljivosti

Ovih 10 stvari radi većina žena prije odnosa

Rijetko možete primijetiti unutarnje procese kod njih, ali raznoliki scenariji prolaze kroz um žena, uključujući brige o tome hoće li sve ići kako treba i kakav će dojam ostaviti…

Ako vjeruju da bi to veče moglo biti uzbuđujuće, žene će posvetiti satima stvaranju mentalnih popisa koje treba obaviti prije nego što se sastanu sa svojim partnerom. Posvećuju se i izgledu, pa paze da sve izgleda besprijekorno.

Ovih 10 stvari radi većina žena prije odnosa:

1. Pripremaju se – jer žele izgledati besprijekorno i savršeno.
2. Njeguju nokte na nogama – kako bi izgledale još bolje.
3. Malo osjećaju paniku – uvijek postoji doza panike oko toga kako će sve izgledati i hoće li napraviti nešto krivo.
4. Biraju najprivlačnije rublje – ili paniče jer ne mogu pronaći one gaćice koje su zamislile.
5. Satima razmišljaju o tome što će obući – posebno za žene koje još nisu u zajedničkom životu sa svojim partnerima. To postaje nemoguće kad dijele svakodnevni prostor, a da to prođe nezamijećeno.

6. Razmišljaju trebaju li ponijeti zaštitu – ako ni on nema, što onda? Rješenje – bolje je ponijeti, nego kasnije žaliti.
7. Komuniciraju s prijateljicama – možda ne sa svima, ali većina dama se veseli sastanku s muškarcima pa često o tome razgovaraju s prijateljicama.
8. Stvaraju mentalnu listu za jutro poslije – ako prespavaju kod njega, razmišljaju o tome trebaju li ponijeti četkicu za zube, kremu za lice, žvake i čisti veš.

9. Zaboravljaju što su planirale – pa idući dan na posao ili faks nose odjeću s prethodne večeri, posuđuju njegovu četkicu za zube i popravljaju ostatke šminke.
10. Piju prije – iako možda teško vjerovati, i žene često osjećaju paniku prije susreta pa se opuštaju čašom vina, kako piše Metro.