Optička iluzijaZanimljivosti

Ako pronađete ženu na slici za manje od 10 sekundi pravi ste genije: Mnogi su probali i obrukali se

Optička varka koja je postala viralna na društvenim mrežama prije nekoliko godina izazvala je pravu pometnju među ljudima, jer su uložili znatan trud u pokušaje da identificiraju djevojku skrivenu negdje na fotografiji. Međutim, većini je zadatak bio gotovo nemoguć.

Fotografija iz kasne jeseni postala je pravi izazov za mnoge korisnike društvenih mreža. Kako pronaći nešto što izgleda kao da ne postoji? Stoga se smatra da je ova optička iluzija namijenjena samo onima s iznadprosječnom inteligencijom, koji će uspjeti shvatiti gdje i kako pronaći djevojku na slici.

Jorg Dastervald, koja se bavi umjetnošću kamufliranja, objavila je ovu optičku iluziju kako bi pokazala svoj talent. Već godinama uspješno “zbunjuje” svoje pratitelje fotografijama na kojima se skriva pomoću izvrsnih trikova.

Možete li je uočiti?

Dastervald se dugi niz godina uspješno bavi slikanjem tijela. Njena takozvana tehnika kameleona omogućuje joj da se sakrije na svakoj slici koju dijeli na društvenim mrežama.

Poželjni fotografski portali gdje Jorg skriva sebe nazivaju njene fotografije mozgalicama koje služe kao test opažanja, pa čak i inteligencije, jer je potrebno oštro oko i strpljenje u analizi kompozicije slike kako biste je pronašli.

Morat ćete priznati, majstorski se kamuflirala.

Ako ste je pronašli bez naše pomoći, slobodno nam pišite koliko vam je vremena bilo potrebno da je primijetite.