Zanimljivosti

U salone vodila i petogodišnju kćerku: Kako danas izgleda najveća zavisnica od solarijuma na svijetu

Patrisija Krentsil, poznata po svojoj opsesiji tamnim tenom, dospjela je u središte pažnje 2012. godine kada je optužena za ugrožavanje djeteta nakon što je svoju petogodišnju kćerku vodila u solarijum.

Ovaj kontroverzni događaj doveo je do zabrane pristupa salonima za sunčanje u Nju Džerziju, gdje je živjela. Optužba je kasnije odbačena, ali je ostavila trag na njezin život.

Patrisija, samohrana majka petero djece, suočila se s teškom finansijskom situacijom nakon incidenta i odlučila se preseliti u London kako bi izbjegla medijsku pažnju i nastavila svoj život. Unatoč tom potezu, zadržala je svoju opsesiju tamnim tenom, prelazeći s solarijuma na sredstva za samopotamnjivanje.

Nakon turbulentnog razdoblja, uključujući hospitalizaciju zbog upale pluća i srčanog zastoja, Patrisija je najavila kandidaturu za Senat na Floridi 2024. godine. Unatoč svemu što je prošla, ističe svoju jedinstvenost i različitost te istražuje nove puteve u politici.

Njezina priča obuhvata transformaciju života, borbu s javnim sudom i suočavanje s vlastitim demonima. I dok je tamni ten i dalje njezina strast, Patrisija Krentsil pokušava preokrenuti svoj život i pronaći svoje mjesto u političkom svijetu Floride.

Pogledajte kako danas izgleda: